Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Άκρως ενδιαφέρον το κουπόνι του σαβ/κου, με τα μεγάλα παιχνίδια να γίνονται στο Campionato. Γιουβέντους Ρόμα απόψε και αύριο το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Από εκεί και πέρα, στα δικά μας, έχουμε αγωνιστική Σάββατο και Δευτέρα λόγω των επαναληπτικών περιφερειακών – δημοτικών εκλογών. Στα του στοιχήματος, έχω επιλέξει μία τριάδα,

190 2 1,60 (έπεσε η απόδοση)
Μετά από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, όπου συνολικά η Λούτον πέτυχε 13 γκολ, τη Πέμπτη έχασε από με 1-0 από τη Ρέξαμ. Σε ένα παιχνίδι όπου δέχθηκε το γκολ νωρίς, έψξε την ισοφάριση αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σήμερα καλείται, σε ένα επίσης εκτός έδρας παιχνίδι, να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς κόντρα στην ουραγό Όλντιργχαμ που έχει 10 ήττες σε 18 παιχνίδια ώστε να μην χάσει την επαφή με τη κορυφή. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από την έδρα της Όλντριγχαμ. Η απόδοση του διπλού έχει πέσει αισθητά σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων ενώ και στο αγγλικό ανταλλακτήριο έχει τιμηθεί το συγκεκριμένο διπλό.

253 2 1,85
Η Σταντάρ προέρχεται από την ήττα σφαλιάρα κόντρα στην Έουπεν στο πρωτάθλημα αλλά μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Γκένκ. Η Σταντάρ βρίσκεται στη 5η θέση με 24 βαθμούς και πληρώνει το πολύ κακό ξεκίνημα αλλά από τη στιγμή που η διοίκηση έβαλε το χέρι στη τσέπη, φέρνοντας τρεις παίχτες, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Από την άλλη η Γκέρμιναλ, προέρχεται από την βαριά ήττα με 4-0 από την Κορτράικ για το πρωτάθλημα αλλά μεσοβδόμαδα πήρε απίστευτη πρόκριση με 2-1 επί της Κλαμπ Μπρίζ. Τα γκολ σημείωσε στο 91 και 93. Εκτιμώ ότι η Σταντάρ, μετά τη σφαλιάρα από την Έουπεν, που ήταν το δεύτερο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα, θα βρει τον τρόπο και θα καλύψει τους χαμένους βαθμούς. Καλό το 1,85 του ΟΠΑΠ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες.

168 goal/goal 1,45
Πολύ απλά εκτιμώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ (πιθανές εκπλήξεις)
191 Σάουθπορτ Μπαθ Σίτι Χ 3,30 2 3,40
198 Νταντί Γιουν Κλιμάρνοκ Χ 3,35 2 3,75

Καλή τύχη.