Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !

Σωστά στημένος ο παναθηναϊκός, το πάλεψε αλλά από ένα σημείο και έπειτα φοβήθηκε και δεν ρίσκαρε. Πάντως μετά από τόσα χρόνια είδαμε, επιτυχημένα, το παναθηναϊκό να παίζει με τρία στόπερ και να γυρνά στην πετυχημένη συνταγή.
Στο αμυντικό κομμάτι ο παναθηναϊκός παίρνει άριστα. Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όντως θύμισε ... hummer. Καμία σχέση ο Μπουμσόνγκ ο τωρινός με τον Μπουμσόνγκ στις αρχές τη σεζόν. Η μέρα με τη νύχτα. Γενικότερα πάντως, η τριάδα της άμυνας μαζί με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο ήταν πολύ καλή. Επίσης πολύ σταθερός ήταν και ο Τζόρβας όπου σε 3-4 πολύ καλές φάσεις ο Τζόρβας είπε όχι και κράτησε το μηδέν πίσω. Ο παναθηναϊκός σε ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζονταν να έχει έναν καλό Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι. Ο Σισέ ήταν αποκομμένος, είχε έναν άχαρο ρόλο. Τόσο ο Καραγκούνης όσο και ο Γκαρσία δεν έδωσαν βοήθειες στο Γάλλο. Ο Καραγκούνης ήταν ο γνωστός Καραγκούνης, που πάντα είναι χρήσιμος σε τέτοια παιχνίδια. Ο Γκαρσία στο πρώτο μέρος προσπάθησε να δείξει κάτι αλλά στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις.
Πλέον το όνειρο τελειώνει στο παγωμένο Καζάν. Ουσιαστικά, η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη. Δεν γίνεται να θες πρόκριση και να χάνεις από τη Κοπεγχάγη.