Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΝΙΟΠΛΙΑ – ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΚΤΗ !

Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια μετά την νίκη του παναθηναϊκού με 4-1 μέσα στη Κρήτη. Ο 45χρόνος τεχνικός κλαίγοντας στη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι " θα συναντηθώ με το πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να είμαι άλλο προπονητής στο παναθηναϊκό και προσέθεσε δεν γίνεται στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στης 2 Οκτωβρίου να είμαι περίγελος του ποδόσφαιρου." Πλέον το μέλλον του Νιόπλια είναι στο χέρι του Πατέρα.
Για μένα ο Πατέρας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. Τους λόγους τους έχω γράψει κατ επανάληψιν. Είναι λυπηρό να βλέπεις έναν νέο προπονητή, ελπιδοφόρο, δουλευτερά, γνώστη του ποδοσφαίρου, με όρεξη και πάθος για δουλειά, άπειρο βέβαια που είναι και το βασικό του μειονέκτημα, να αποχωρεί κλαίγοντας μη αντέχοντας άλλο τη πίεση που είχε δημιουργηθεί και σε σημαντικό μέρος οφείλεται στους δημοσιογράφους και στις εφημερίδες.
Ελπίζω ο Πατέρας να τον στηρίξει διότι θα είναι κρίμα να φύγει από το παναθηναϊκό και να έρθει κανένας τύπου Πεσέιρο, τύπου Σκάζνι, τύπου Μαλεζάνι, τύπου Μπάκε και διαφόρων άλλων τυχάρπαστων που πέρασαν από το πάγκο του παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.