Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 13:40

Δύσκολη η αγωνιστική αυτό το Σ/Κ στη πλειοψηφία των πρωταθλημάτων, όπου έχουμε και πολλά ντέρμπι. Είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και πριν εισέλθουν οι ομάδες σε φουλ ρυθμούς. Αυτή η διακοπή για πολλές ομάδες θα είναι ζωτικής σημασίας, όπως για παράδειγμα στο παναθηναϊκό. Στοιχηματικά, έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα

149 2 2,15
Η Σάλκε ενώ ξεκίνησε με φιλοδοξίες για κάτι καλό, έχοντας ρίξει πολύ χρήμα στις μεταγραφές, το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών τη βρίσκει στη προτελευταία θέση με μία μόλις νίκη. Όλες της οι έως τώρα εμφανίσεις κρίνονται από μέτριες έως κακές. Ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει. Η αρχή έγινε το περασμένο σάββατο εκεί που βρέθηκε να χάνει με 2-0 εντός έδρας από τη Γκλάντμπαχ στο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιώντας τη καλύτερη εμφάνισή της, έσωσε τη παρτίδα και πήρε την ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα, ήρθε και η νίκη επί της Μπενφίκα με 2-0 και πλέον η Σάλκε πάει στη Νυρεμβέργη με πολύ καλή ψυχολογία. Από την άλλη η Νυρεμβέργη και φέτος έχει σαν στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Φρανκφούρτη παρά τη σχετικά καλή εμφάνισή της. Η Νυρεμβέργη έχει εμφανές πρόβλημα στο γκολ. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσει η Σάλκε. Αν και συχαίνομαι αυτή τη λογική και παρ ότι προσωπικά είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ στοιχηματικά μαζί της, θα πάω στο διπλό του 2,15. Αν το παιχνίδι γινόταν τη πρώτη αγωνιστική και δεν είχαν μεσολαβήσει οι άσχημες εμφανίσεις της Σάλκε το διπλό δεν θα έδινε πάνω από 1,70.

152 goal/goal
Αμφότερες οι ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και σκοράρουν με ευκολία. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ροτσντέιλ έχει σκοράρει στα 12 από τα 11 φετινά της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Και οι Έλληνες, όπως είναι το προσωνύμιο της Έξετερ, δεν πάει πίσω αφού έχει σκοράρει στα 9 από τα 11 φετινά της παιχνίδια. Οπότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μοιάζει καλή επιλογή. Η απόδοση κυμαίνεται πέριξ του 1,70.

161 2 2,00
Η Μπράιτον έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα και μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Μπρέντφορντ με 1-0, έτσι η ομάδα του Παγέτ παρέμεινε πρώτη αποκτώντας παράλληλα και μία μικρή διαφορά τριών πόντων από τη δεύτερη Μπόρνμουθ. Από την άλλη η Τρανμίρ που θα δώσει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού προέρχεται από μεγάλο διπλό με 0-1 μέσα στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς. Ήταν το πρώτο διπλό της χρόνιας και αυτή η νίκη διέκοψε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Για ακόμη ένα παιχνίδι η Τρανμίρ θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, όπου θα της λείψουν έξι παίχτες. Το διπλό στην απόδοση του 2,00 δεν είναι κακό. Σε άλλες εταιρίες κυκλοφορεί και πιο χαμηλά.

ΥΓ: Ενδεχομένως αύριο να είναι ξανά μαζί μας ο φίλος μου ο Ιταλός με τις προτάσεις για τα παιχνίδια του Campionato.

Καλή τύχη.