Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ update 16:50

Δεύτερη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τα φλας να στρέφονται στο Άμστερνταμ εκεί όπου ο Αίαντας αντιμετωπίζει την Μίλαν. Μπορεί αμφότερες οι ομάδες να έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος αλλά δεν παύουν οι φανέλες τους να είναι ακόμα πολύ βαριές. Στοιχηματικά, έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα,

107 2 1,50
Είναι γεγονός ότι φέτος παρακολουθούμε μία διαφορετική Ρεάλ, με μία διαφορετική φιλοσοφία. Επ ουδενί όμως δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της, κάθε άλλο. Το Σάββατο κόλλησε στο 0-0 με τη Λεβάντε πιστοποιώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι έχει πρόβλημα στο γκολ. Πράγμα οξύμωρο κοιτάζοντας κανείς τη τριπλέτα Ντι Μαρία, Οζίλ, Ρονάλντο πίσω από τον Ιγκουαίν. Ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια. Μάλιστα στο παιχνίδι του Σάββατου η απόδοσή της ήταν κάτω του μετρίου και δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα λογικά θα ντουμπλάρει τις νίκες, αφού αντιμετωπίζει μία Οσέρ η οποία μετά από 8 αγωνιστικές στο Championat δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης και δεν θυμίζει την περσινή ομάδα, η οποία έστω και με μπόλικες δόσεις τύχης κατάφερε και βγήκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια (ας είναι καλά ο Γιελέν, ο οποίος σήμερα είναι αμφίβολος και αν τελικά δεν παίξει θα είναι τεράστια απουσία). Η απόδοση του διπλού κυμαίνεται γύρω στο 1,50-1,57 και για να σας είμαι ειλικρινής τη θεωρώ fair. Eλληνιστί εύλογη και όχι δίκαιη όπως λένε κάποιοι αδαής. Όπως μας έλεγε και ένα καθηγητής στο Πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές υπάρχουν εύλογες και μη εύλογες τιμές.

108 goal/goal
Εκτιμώ ότι τόσο η Παρτιζάν όσο και η Άρσεναλ θα πετύχουν γκολ. Η απόδοση κυμαίνεται γύρω στο 1,70. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρατηρώ και μία έντονη πτώση της απόδοσης του άσσου και της Ισοπαλίας. Η τάση αυτή είχε ήδη αρχίσει από το Σ/Κ που κοίταζα τα παιχνίδια. Η καυτή έδρα της Παρτιζάν, οι πολλές απουσίες (Φάμπρεγας, Ράμσευ, Ντιαμπί, Βερμάελεν, Γουόλκοτ, Φαν πέρσι, Μπέντντερ και Αλμούνια) και ίσως σε ένα βαθμό και η ήττα της Άρσεναλ εντός από τη Γουεστ Μπρόμιτς να ευθύνονται για αυτή τη πτώση.

121 2 1.90
H Σαουθάμπτον πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλοι την είχαν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Πρώτοι και καλύτεροι οι book. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά για τους "Άγιους". Αποτέλεσμα της κακού ξεκινήματος ήταν να απολυθεί ο Άλαν Πάρντιου και να έρθει στη θέση του ο Αντκινς. Στο τρίτο του παιχνίδι στο πάγκο το σάββατο οι "Άγιοι" πανηγύρισαν τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Σέφιλντ Γουεν. Η ψυχολογία των παιχτών έχει ανέβει και όλοι ελπίζουν σε σημερινή νίκη ώστε να αρχίζουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προφανέστατα η Σαουθάμπτον δεν βελτιώθηκε από τη μία μέρα στην άλλη τόσο, όσο να μου κερδίσει την εμπιστοσύνη. Ωστόσο, ποντάρω σε ένα νέο ξεκίνημα κόντρα σε μία μετριότατη ομάδα σαν και τη Γέοβιλ που στόχο έχει την αποφυγή του υποβιβασμού. Η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κατηφόρα και το 1,90 του ΟΠΑΠ είναι άκρως ανταγωνιστικό.

127 goal/goal και over 1.60
Η Πιτέρμπορο που στην έδρα της έχει μόνο νίκες, έχει και το απόλυτο στα over. Σε 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στην έδρα της μετρά 7 over εκ των οποίων τα έξι γκολ/γκολ. Από την άλλη και η Νοτς Κάουντι δεν είναι ομάδα που κλείνεται και μέχρι στιγμής μετρά 3 over σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια. Κατά συνέπεια πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η απόδοση του συγκεκριμένου bet κυμαίνεται γύρω στο 1,70.

Καλή τύχη.