Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημέρα, πέρασε και χθες η προτεινόμενη τριάδα με διπλό Λόκερεν (1,90), διπλό Μπρέχιν (2,00) και goal/goal το Στουτγάρδη Λεβερκούζεν και ελπίζω να τα πάμε το ίδιο καλά και σήμερα.

437 2 1.45
Μετά τη χθεσινή ήττα της Τσέλσι η Γιουνάιτεντ έχει τη χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει τη Τσέλσι στον έναν βαθμό. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά αν η Τσέλσι ξεφύγει και όντας καλύτερη ομάδα άντε ύστερα να τη πιάσεις. Η Μάντσεστερ προέρχεται από την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Σκάνθορπ με 5-2. Παρακολούθησα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Μάντσεστερ μπήκε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι και χρειάστηκε να δεχθεί το γκολ για να ξυπνήσει. Ως επί το πλείστον ο Φέργκιουσον χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο Ερνάντες ή ο Όουεν μπορεί κάποιους να τους αποκαλεί αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα τη περασμένη αγωνιστική νίκησε 3-2 τη Λίβερπουλ με χατ – τρικ του Μπερμπάτοφ. Λέτε να είναι η χρόνια του Βούλγαρου φέτος και να αποσβέσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του ; Who knows. Η Μπόλτον από την άλλη έχει ξεκινήσει καλά, μετρά μία μόλις ήττα στις 5 πρώτες αγωνιστικές, έχοντας τον Ελμάντερ σε τρελά κέφια. Ωστόσο οι κόκκινοι διάβολοι δύσκολα θα χάσουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο βαθμό την Τσέλσι.

456 1 1.80
Θα ξεκινήσω από τη Μπολόνια όπου η τύχη αυτής της ομάδας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κέρδισε μεσοβδόμαδα την Ουντινέζε με 2-1 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αφού η Ουντινέζε ήταν αυτή που έκανε φάσεις αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό. Το παραδέχτηκε και ο … μέγας προπονητής Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Ρώμη, όπου πήρε ισοπαλία 2-2 με τη Ρόμα. Από την άλλη η Κατάνια μετά τη σφαλιάρα της πρώτης αγωνιστικής από τη Κιέβο, συνήλθε και πήρε δύο νίκες με Πάρμα και Τσεζένα και ενδιάμεσα ισοπαλία από τη Μίλαν μέσα στο Μιλάνο. Ως γνωστών η Κατάνια είναι ομάδα έδρας, εκεί ποντάρει στη δύναμη του Άντζελο Μισιμίνο. Η Μπολόνια είναι ομάδα στα μέτρα της και συνήθως η Κατάνια μέσα στο Μισιμίνο τέτοιες ομάδες της καθαρίζει. Πόσο τύχη μπορεί να έχει αυτή η Μπολόνια ; Να πούμε επίσης ότι η Μπολόνια έχει να ξεχρεώσει και κάτι γραμματεία αφού πρόπερσι η Κατάνια τη τελευταία αγωνιστική έκατσε και έχασε και η Μπολόνια παρέμεινε στο Καμπιονάτο. Πέρσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, το παιχνίδι ως εκ δια μαγείας έληξε 1-1 όπου βόλευε άριστα και τις δύο ομάδες.

503 1 1,40
Η Βαλερένγκα διανύει μία εξαιρετική περίοδο φόρμας, με μία επίθεση πολυβόλο και κυνηγά το θαύμα, καθ ότι είναι πίσω 7 βαθμούς από τη πρώτη Ρόζενμποργκ ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το τέλος. Ωστόσο οι 7 βαθμοί την επόμενη αγωνιστική μπορούν κάλλιστα να γίνουν 4 διότι έχουμε το Ρόζενμποργκ Βαλερένγκα και μετά τα πάντα είναι ανοιχτά, ειδικά απ αυτή τη Ρόζενμποργκ όπου αποκλείστηκε από τη Φόλο τη Τέταρτη και ακόμα γελά ο κόσμος. Εντός έδρας η Βαλερένγκα είναι αήττητη μετρώντας 9 νίκες σε 11 παιχνίδια και λογικά θα διευρύνει το σερί καθώς η Μπράν και σε μέτρια κατάσταση είναι αλλά κυρίως θα παίξει χωρίς τον βασικό επιθετικό χαφ Μόεν (22/11), τον Γουσταβίνο (19/8), συν δύο – τρεις ακόμα απουσίες. Δηλαδή η Μπράν πάει μέσα στο Ούλεβαλ να χωρίς τα 19 από τα 38 γκολ της. Αγωνιστική κατάσταση, έδρα, δυναμική και αγωνιστικά νέα μας υποδεικνύουν τον άσσο.

Καλή τύχη.