Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με πολλές εκπλήξεις κύλησε η χθεσινή μέρα (Μπαρτσελόνα, Μάντσετσερ, Νιουκαστλ, Μίλαν, Μπάγερν κ.α) όπως είπαμε και χτες το βράδυ τα πράγματα τα τρία τελευταία Σ/Κ δεν εξελίσσονται καλά για τους παίχτες. Για σήμερα έχω απλά επιλέξει μία δυάδα,

510 1 1.55
Όπως γράψαμε και στο αφιέρωμα της Ιταλίας η φετινή και άκρως ενισχυμένη Τζένοα θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται η Τζένοα νίκησε στην πρεμιέρα εκτός έδρας την Ουντινέζε με 1-0. Σήμερα αντιμετωπίζει έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο την Κιέβο που και φέτος θα παλέψει για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Στο απουσιολόγιο για τους γηπεδούχους είναι ο Τόνι, ο Παλαντίνο, ο Τσίκο και ο Γιάνκβιτς ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι ο Ντε Πάουλα και ο Μορέτο. Της Κιέβο οι απουσίες δεν είναι τίποτα το σημαντικό. Αν η Τζένοα δεν υποτιμήσει την Κιέβο θα κάνει το 2 στα 2.

543 1 1,80
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Σάντερφιορντ έχει ήδη υποβιβαστεί ενώ η Κονγκσβίνγκερ το παλεύει . Μία Σάντερφιορντ η οποία βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη σε 22 παιχνίδια, που εκτός έδρας μετρά 0 νίκες 2 ισοπαλίες και 9 ήττες, έχοντας δεχθεί 22 και όπως καταλαβαίνετε είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Οπότε δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στη Κονγκσβίνγκερ, που όχι ότι είναι τίποτα το ιδιαίτερο, να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Καλή τύχη.