Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΧΑΙΝΤΟΥΚ


Με τα πρώτα παιχνίδια των play off του Europa League θα ασχοληθούμε σήμερα όπου τα φαβορί είναι πολλά και μένει να δούμε πόσα από αυτά θα επιβεβαιωθούν σήμερα το βράδυ. Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Τούμπα τη Φενέρμπαχτσε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ενώ η ΑΕΚ παίζει εκτός με τη Νταντί Γιουν. Σαφέστατα πιο εύκολο το έργο της ένωσης. Στοιχηματικά θα κρατήσω την ακόλουθη δυάδα,


180 1 1,65
Η Ουνιρέα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τους παίχτες να είναι εδώ και δύο μήνες απλήρωτοι, με το πρόεδρο να έχει δημιουργήσει υπέρογκα χρέη, με τα μέλη της διοίκησης να εγκαταλείπουν το καράβι και φυσικά που μυαλό να έχουν οι παίχτες για ποδόσφαιρο κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της ομάδας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να σβηστεί από το ποδοσφαιρικό χάρτη. Από την άλλη η Χάιντουκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το "Γκράτσκι Στάντιον Πόλιοντου" θα είναι καμίνι αφού ήδη υπάρχει sold out ενώ χτες οπαδοί της Χάιντουκ ξενύχτησαν έξω από το ξενοδοχείο κάνοντας τεράστια φασαρία. Η απόδοση του άσσου όπως είναι λογικό έχει πάρει τη κατηφόρα και το 1,65 του ΟΠΑΠ κρίνεται πολύ fair.

183 2 1,50
Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, η διαφορά στο budget των δύο ομάδων είναι χαοτική και η θέληση της Μάντσεστερ Σίτι και των Αράβων για διάκριση είναι επίσης δεδομένη. Ως εκ τούτου το διπλό της Σίτι είναι μία καλή επιλογή.

Καλή τύχη.