Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εκπληκτικά μας κύλησε και η χθεσινή μέρα, με τη προτεινομένη τριάδα (Ίντερ, Φόλκερκ, Γοδόι Κρούζ) να περνάει. Συνεχίζουμε έτσι ένα καλό σερί που έχει δημιουργηθεί από τις αρχές Αυγούστου όπου και επανήρθαμε σε στοιχηματικούς ρυθμούς μετά από διακοπή ενός μηνός. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε να δούμε τα φρέσκα,

405 2 2,45
Η Μπρίνε είναι κυριολεκτικά σε τραγική κατάσταση. Μία ομάδα δίχως αρχή μέση και τέλος και η άμυνά της κάτι παραπάνω από χωνί. Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει δεχθεί 23 γκολ. Δηλαδή 4 γκολ ανά παιχνίδι. Πραγματικά απίστευτο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η διοίκηση πούλησε το πρώτο της σκόρερ Χελέ (16/18) στη Στάμπαεκ. Από την άλλη η Ρανχάιμ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τον αποκλεισμό της από τη Στρόμγκοτσεντ μεσοβδόμαδα, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη τρίτη θέση, 3 μόλις βαθμούς και με δύο παιχνίδια λιγότερα από τη δεύτερη και προνομιούχο θέση. Κατά συνέπεια πάω στο διπλό, σε μία εξαιρετική απόδοση. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το κατά πόσο η Ρανχάιμ θέλει να ανέβει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι αγωνιστικά το διπλό είναι η πρώτη μου επιλογή.

408 over 1,45 (κατά μ.ο, στον ΟΠΑΠ δεν προσφέρεται )
Αμφότερες οι ομάδες φέρνουν πολλά over. Ειδικά η Στρέμεν εντός έδρας, μετρά 8 over σε 8 παιχνίδια ενώ η Σάντνες εκτός έδρας μετρά 6 over σε 8 παιχνίδια. Οπότε η επιλογή των πολλών τερμάτων φαντάζει ως η πλέον λογική.

Καλή τύχη.

Αν προκύψει κάτι καλό θα επανέλθω με update.