Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πρεμιέρα και στη Γερμανία αυτό το σαβ/κο και ήδη έχει ανέβει και το σχετικό αφιέρωμα που αξίζει το κόπο να διαβάσετε. Παράλληλα έχουμε σέντρα και στη Β Ιταλίας και πλέον αναμένουμε το επόμενο σαβ/κο για να ολοκληρωθεί το πάζλ με την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία. Για σήμερα έχω καταλήξει στην ακόλουθη τριάδα,

300 1 1,40
Ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους είναι η Φόλκερκ και η Στρελινγκ Άλμπιον. Από τη μία έχουμε τη Φόλκερκ που είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και από την άλλη τη Στέρλινγκ Άλμπιον που θα παλέψει μέχρι τέλους για τη παραμονή της όντας από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Λογικά χαμηλά ο άσσος του οποίου η απόδοση πέφτει σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων. Όπως και να το κάνουμε υπάρχει διαοφρά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο άσσος νομίζω είναι μία καλή επιλογή, έστω και στο 1,40.

342 1 1,80
Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ιταλία, ανάμεσα στο κλασικό ζευγάρι πλέον Ιντερ και Ρόμα. Με την Ίντερ βέβαια και φέτος να είναι το φαβορί και να πανηγυρίσει τη 4η κούπα μέσα στη χρονιά. Ο Μπενίτεθ δεν αλλάζει σε τίποτα την ομάδα που παρέλαβε από το Μουρίνιο και πώς να το κάνει άλλωστε αφού παρέλαβε μία έτοιμη στρωμένη ομάδα. Από την άλλη η Ρόμα, έχει πολλά οικονομικά προβλήματα αφού η Ροζέλα δεν κατάφερε να πουλήσει την ομάδα για αυτό εξάλλου δεν έγιναν και οι μεταγραφικές κινήσεις που έπρεπε. Να θυμίσω απλά ότι μόλις προ ολίγων ημερών η Ρόμα μέτρησε 5 τεμάχια για πλάκα από τον Ολυμπιακό, σε φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Άσσος λοιπόν στο 1,80.

348 1 1,65
Η Γοδόι έχει ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες στην Απερτούρα κόντρα σε Μπόκα Τζ. και Σαν Λορέντζο αντίστοιχα. Παρά ταύτα όμως έχει επιδείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε κανείς να πει ότι συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις από τη Κλαοζούρα όπου και πήρε τη τρίτη θέση. Το αποψινό είναι το πρώτο παιχνίδι που δίδεται ως φαβορί κόντρα στην περιορισμένων δυνατοτήτων και νεοφώτιστη Ολίμπο, η οποία πάντως προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Χιμνάσια. Αν η Γοδόι συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη.