Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν πριν από λίγη ώρα οι οδηγοί βυτιοφόρων – φορτηγών με αποτέλεσμα όλη η χώρα να είναι υπό ομηρία. Παρ ότι έχουν όλο τον κόσμο απέναντι τους και έχει γίνει επιστράτευση των οδηγών και επίταξη των φορτηγών εκείνοι το χαβά τους. Το θέμα όμως είναι άλλο, γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο μοίρασμα των φύλλων πορείας και κάθεται και κάνει παζάρια, τι στιγμή που οι φορτηγατζήδες δεν εκτιμούν απολύτως τίποτα ; 
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Όλη η κοινωνία, συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ, δε στηρίζει αυτή την απεργία που στρέφεται ενάντια στο κοινωνικό σύνολο. Η κυβέρνηση οφείλει να τελειώνει με αυτή την υπόθεση μέσα στο επόμενο 24ωρο. Εις ανάγκη, ας βγουν και τα βυτιοφόρα του στρατού να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Δε γίνεται άλλο, βιοτεχνίες να κλείνουν λόγω έλλειψης καυσίμων, οι αγρότες να μην μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, οι τουρίστες να είναι εγκλωβισμένοι ενώ οι κρατήσεις ακυρώνονται και εκατομμύρια καταναλωτές να παίρνουν το μαρτύριο της σταγόνας. Δεν μπορούμε να συρόμαστε πίσω από κάποιες μειοψηφίες που λειτουργούν εις βάρος της ελληνικής οικονομίας.