Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


Η κατάσταση έχει φύγει εκτός ελέγχου. Το ΚΚΕ έχει αναλάβει εργολαβικά να καταστρέψει το τουρισμό μας, με την κατάληψη των πλοίων και με το να κρατά ομήρους τους πολίτες και τους τουρίστες. Σήμερα δε ενώ η απεργία έχει κριθεί ως παράνομη και καταχρηστική, βλέπουμε το Λιμενικό αντί να διώξει τους συνδικαλιστές – εργατοπατέρες, είχε μπει μπροστά για να μην συγκρουστούν με τους πολίτες που περίμεναν να ταξιδέψουν.

Είναι αδιανόητο να κάνουν ότι τους γουστάρει και να γράφουν τη δικαιοσύνη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάποιες θλιβερές μειοψηφίες. Έχει καταντήσει αηδία το ΠΑΜΕ να κάνει ότι του γουστάρει, να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους νόμους και τη μία να κάνει κατάληψη της Ακρόπολης την άλλη να κάνει κατάληψη του γενικού λογιστηρίου του κράτους, του Υπουργείου Εργασίας και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να τα ανεχόμαστε. Έλεος δηλαδή.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που έχουν κλείσει το λιμάνι ΔΕΝ είναι ναυτικοί αλλά συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, για αυτό και τα λέω όλα αυτά.
Δεν μπορεί ο Παπανδρέου να πηγαίνει από χώρα σε χώρα και να προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα εικόνα για την Ελλάδα και να έχουμε το ΚΚΕ να λειτουργεί εναντίον της ίδιας της Ελλάδας. Είναι α μη τι άλλο, εγκληματικό.