Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα αφού έμειναν πέντε μέρες και σήμερα για την έναρξη του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Την πέμπτη ή την παρασκευή στο betsecret θα υπάρχει αφιέρωμα για το Μουντιάλ όπου θα καταλήξουμε και σε κάποιες προτάσεις. Από τώρα μπορώ να σας πω, ότι θα πάω κόντρα σε κάποια φαβορί και θα διαφωνήσω με αρκετούς. Στο κουπόνι τώρα, έχουμε τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ σε Νορβηγία και Βραζιλία ενώ για τη Β Ισπανία απομένουν τρεις στροφές για τη λήξη, οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι το πρωτάθλημα στο οποίο θα επικεντρωθούμε σήμερα.


219 2 1,60
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τη μία έχουμε μία Καστεγιον τελευταία και μαθηματικά υποβιβασμένη και από την άλλη μία Σαλαμάνκα να βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού και τα περιθώρια για μη νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι πολύ στενά. Πολλοί παίχτες της Καστεγιόν ήδη οδεύουν για άλλες πολιτείες μιας και υπήρχε ειδική ρήτρα στα συμβόλαια τους για αποχώρηση από την ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού. Έτσι σήμερα η Καστεγιόν θα κατέβει με αρκετούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή της. Εάν τώρα η Σαλαμάνκα δεν εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός θα είναι άξια της μοίρας της. Να είστε σίγουροι πως αν δεν κερδίσει σήμερα θα μας κουνήσει μαντίλι καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παίζει με Μπέτις και Βιγιαρεάλ Β. Η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κατηφόρα όπως καταλαβαίνετε. Κατά μ.ο κυμαίνεται στα επίπεδα ΟΠΑΠ δηλαδή στο 1,60.

225 Χ 3,10 2 3,45
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς η Έλτσε είναι ουσιαστικά αδιάφορη μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού οι 4 βαθμοί από τις θέσεις ανόδου δεν καλύπτονται και η Μούρθια θέλει νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να βγει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω σε αυτό το διπλό. Η απόδοση του διπλού έχει πέσει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, έπεσε και στον ΟΠΑΠ. Ο λόγος βέβαια που παίζεται το διπλό πέραν από το προφανές, το κίνητρο δηλαδή, είναι ότι οι δύο ομάδες κατά το πρόσφατο παρελθόν όταν η μία χρειάστηκε τους βαθμούς, ως εκ δια μαγείας θα έλεγα, η άλλη τους πήρε. Θα μου πείτε και αυτό σημαίνει ότι σήμερα η Έλτσε θα κάτσει να χάσει ; Δεν το ξέρω, απλά λέω τι συνέβη στο παρελθόν.

233 1 1,30
Δεν έχω να πω πολλά, (μην με πάρετε με τις ντομάτες) δεν είθισται να ασχολούμαι με τέτοιες αποδόσεις αλλά σήμερα το κουπόνι είναι πολύ μικρό. Στήριγμα ο άσσος για να κλείσει κάποιος τριάδα αφού η Μπέτις θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να μπει στις θέσεις ανόδου απέναντι στην αδιάφορη και με πιτσιρικάδες στη σύνθεσή της Νουμάνθια.

Μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό ότι στην Ισπανία οι πριμοδοτήσεις των ομάδων σε άλλες ομάδες είναι νόμιμές και τα έχουμε δει αυτά στο παρελθόν πως δηλαδή αδιάφορες ομάδες κυνηγούσαν υπερβάλλοντας εαυτό τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που καίγονταν για βαθμούς.

Καλή τύχη.