Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ;

Εκπλήξεων συνέχεια χτες αφού αποκλείστηκε και πρωταθλήτρια κόσμου στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο Ιταλία. Αυτό το συνονθύλευμα ομάδας έχασε και από τη Σλοβακία. Αν πω ότι μου προξένησε εντύπωση θα σας πω ψέματα. Όπως είπα και χτες το 1,45 που έδινε το διπλό, δεν το παίζεις σε καμία περίπτωση. Ήδη από ότι διαβάζω το κλίμα στην Ιταλία για την εθνική τους ομάδα έχει οξυνθεί πολύ, με τον Ιταλικό τύπο να τα βάζει ανοιχτά με το Λίπι και τους παίχτες. Από εκεί και πέρα είχαμε και το 0-0 της Παραγουάης το οποίο δεν περίμενα αλλά αφού την ίδια στιγμή η Ιταλία έχανε, η Παραγουάη δεν είχε λόγο να διεκδικήσει τη νίκη. Με συνέπεια η Παραγουάη και η Σλοβακία να περάσουν στη φάση των 16 όπου θα αντιμετωπίσουν Ιαπωνία και Ολλανδία αντίστοιχα. Οι Ιάπωνες πήραν πανάξια νίκη με 3-1 κόντρα στους Δανούς και η Ολλανδία αν και αδιάφορη νίκησε το Καμερούν.
Στα σημερινά όπου είναι και η τελευταία μέρα των ομίλων αφού από αύριο ξεκινά η φάση των 16,
Στον 7 όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Η Βραζιλία και η Πορτογαλία θα περάσουν στην επόμενη φάση. Διότι ακόμα και αν χάσει η Πορτογαλία η Ακτη πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με τους Ίβηρες να είναι στο +9. Αν η Ακτή Ελεφαντοστού παίξει σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα. Η Β. Κορέα δεν λέει τίποτα σαν ομάδα. Οι Ελέφαντες θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.
Στο Βραζιλία Πορτογαλία, το μόνο που έχω να πω είναι ότι μην κολλάτε στο 7-0 που νίκησε τη Β. Κορέα. Αν έπρεπε να πάρω ένα σημείο θα ήταν η νίκη της Βραζιλίας.
Στο τελευταίο όμιλο τα πράγματα είναι λίγο μπλεγμένα. Η Ελβετία για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει νίκη τουλάχιστον με 2-0. Με την αδιάφορη Ονδούρα παίζει και είναι στο χέρι της αν θα τα καταφέρει. Στο άλλο παιχνίδι η Χιλή χρειάζεται μόλις ένα βαθμό γα να περάσει στην επόμενη φάση ενώ η Ισπανία θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την Ελβετία. Περνά βέβαια ακόμα και με ήττα αν την ίδια ώρα η Ελβετία δεν κερδίζει με πάνω από 1-0. Το διπλό του 1,45 δεν αξίζει κανείς να το παίξει. Καλό είναι να κοιτάξουμε είτε κάποια ειδικά στοιχήματα είτε το live betting.

Καλή τύχη.