Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Καλημέρα, πριν περάσουμε στις προτάσεις για τα σημερινά, επειδή έλαβα 2-3 mail όπου για την χθεσινή ήττα τα βάζανε με τον Ρεχάγκελ και σε συνέχεια αυτών που έγραψα χτες, επαναλαμβάνω ότι σωστά έπραξε και έπαιξε με 6 πίσω διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα μας είχαν βάλει μέσα στα δίχτυα. Εσφαλμένες ήταν οι αλλαγές του, έβαλε μέσα το Πατσατζόγλου τη στιγμή που πρέπει να πάρεις αποτέλεσμα για να περάσεις, βάζει το Σπυρόπουλο και όχι ας πούμε το Σαλπιγγίδη που και μπορεί να μαρκάρει και να βγει μπροστά με ταχύτητα. Για να δούμε τώρα με Σάντος στο τιμόνι, προσωπικά ήθελα έλληνα τεχνικό. Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά.

Οι Άγγλοι παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο. Ή νικούν ή πάνε σπίτι τους. Τόσο απλά. Μπορεί η ομάδα του Καπέλο αγωνιστικά να μη βλέπετε αλλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα το πάρει το παιχνίδι. Και αν χρειαστεί θα έχει και βοήθειες. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Η απόδοση του διπλού κυμαίνεται στο 1,40-1,45, έχει φορτωθεί αρκετά και όσο η Αγγλία δεν θα σκοράρει νωρίς, το ποντάρισμα στο live θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αν οι ΗΠΑ νικήσουν προκρίνονται και μάλιστα μπορεί να προκριθούν και πρώτοι που είναι το πλέον πιθανό. Οι ΗΠΑ έχουν δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε αντίθεση με την Αλγερία που δεν σκοράρει ούτε με αίτηση. Το ότι πήρε χ από τους Άγγλους και τυπικά είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης δεν μου λέει κάτι. Άσσος εδώ με την απόδοση να κυμαίνεται γύρω στο 1,90.

Και η Γερμανία είναι με τη πλάτη στο τοίχο μετά την ήττα από τη Σερβία και για να προκριθεί πρέπει να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Σερβίας. Και εδώ δεν βλέπω έκπληξη. Η Γερμανία έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη πρόκριση. Και η Γερμανία είναι από τα σημεία που έχουν φορτωθεί πολύ, με την απόδοση να κατρακυλά στις εταιρίες και να κυμαίνεται πλέον στο 1,40.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου, που το όνομά του έγινε συνώνυμο της αλλαγής, έφευγε από τη ζωή. Θα θυμίσω απλά τη ρήση του ότι "η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες", που παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ.