Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σήμερα πέρα από τα παιχνίδια του Mundial έχουμε και τη τελευταία αγωνιστική στη Β Ισπανίας όπου τα παιχνίδια έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

104 1 1,70
Ξεκινάμε με Β Σουηδίας, εκεί όπου η νεοφώτιστη Ντέγκεφορς πάει τρένο σε αντίθεση με τη Βάσμπι (θεωρείτο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τα hot φαβορί για τον υποβιβασμό) που παραπαίει. Η Ντέγκεφορς έπιασε κορυφή, το κλίμα στην ομάδα και στους οπαδούς είναι εξαιρετικό απόρροια αυτού είναι ότι σήμερα το γήπεδο της θα είναι γεμάτο. Η Ντέγκεφορς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκης με 2-1 επί της Γιόνσεπινγκ ενώ η Βάσμπι από την ήττα με 3-1 από την Έστερ. Κατά συνέπεια βασιζόμενη στη φόρμα της Ντέγκεφορς πάμε στον άσσο.

113 2 1,65
Τελευταία αγωνιστική όπως πορείπαμε και από τη μία η Ρεάλ Ουνιόλ θέλει τη νίκη για να σωθεί και από την άλλη η Χέρκουλες θέλει και αυτή πάση θυσία τη νίκη για να ανέβει κατηγορία. Η Ουνιόν έχει πέσει ουσιαστικά γιατί πρέπει να νικήσει τη Χέρκουλες και να χάσουν Ουέσκα, Λας Πάλμας και να μην κερδίσει Κάντιθ. Οπότε είναι ουσιαστικά πεσμένη. Από την άλλη η Χέρκουλες για να ανέβει πρέπει απλά να φέρει το ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Μπέτις. Η Μπέτις θα κερδίσει τη Λεβάντες άρα η χέρκουλες θέλει νίκη και μόνο νίκη. Οι φήμες λένε ότι έχουν πάει βαλιτσάκια προς τη μεριά της Ουνιόν από τη Μπέτις γιατί μην ξεχνάμε ότι η πριμοδότηση είναι καθόλα νόμιμη στην Ισπανία. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα έμεινε αμέτοχη η Χέρκουλες σε αυτόν τον πλειστηριασμό. Σίγουρα πάντως πιο εύκολο είναι να πάρεις λεφτά για να χάσεις παρά για να κερδίσεις. Πολύ καλή απόδοση στο διπλό από τον ΟΠΑΠ, από τις μεγαλύτερες που κυκλοφορούν.

215 1 2,70 Χ 3,00
Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ιαπωνία το Καμερούν εμφανίστηκε αγνώριστο. Ο λόγος απλός. Τα εγκλήματα του Πολ Λε Γκουέν. Αυτός είναι χειρότερος και από το Ρεχάγκελ. Βγήκανε οι παίχτες και διαμαρτυρήθηκαν, πρώτα από όλα ο Ετό που τον έβαλε σε έναν άχαρο ρόλο στα δεξιά, μάλιστα ο Ετό είπε ότι ο Πολ Λε Γκουέν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην ομοσπονδία που του έκανε και ένα τεράστιο συμβόλαιο, παρέχοντας του και αεροπλάνο. Τα ίδια είπε και ο Εμάνα που από επιτελικό μέσο τον έβαλε αριστερά. Άφησε εκτός του Σονγκ και τον Γκέρεμι ενώ και στο τέρμα δεν χρησιμοποίησε τον έμπειρο Καμενί. Μετά τη γενική κατακραυγή αναμένεται να κατεβάσει λογική 11αδα, οπότε το Καμερούν είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα από μία Δανία που ναι μεν έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στην Ολλανδία αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πάντως στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού παρατηρείται πτώση της απόδοσης του διπλού.

Καλή τύχη.