Σάββατο 15 Μαΐου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πέφτει η αυλαία σε 8 πρωταθλήματα αυτό το σαβ/κο και από την επόμενη εβδομάδα το κουπόνι θα πάρει τη καλοκαιρινή του μορφή αναμένοντας το Μουντιάλ. Έχουμε καυτό φινάλε σε Ιταλία, Ισπανία, Αργεντινή, Γαλλία όπου στα τρία πρώτα ούτε το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί (μαθηματικά τουλάχιστον). Ήδη έχουν ανέβει οι αναλύσεις για τη τελευταία αγωνιστική σε Γαλλία και Ισπανία όπου ελπίζω διαβάζοντάς τα να μην σας πιάσει κανένας πονοκέφαλος από τα σενάρια. Πάμε και στις προτάσεις για σήμερα Σάββατο όπου σε όλα τα σημεία το κίνητρο είναι αυτό που με ώθησε στο να τα επιλέξω.

252 2 1,75
Ο λόγος που πάω στο διπλό προκύπτει ξεκάθαρα από την ανάλυση της τελευταίας αγωνιστικής της Ισπανίας την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

258 2 1,50
Ο λόγος που πάω στο διπλό προκύπτει ξεκάθαρα από την ανάλυση της τελευταίας αγωνιστικής της Γαλλίας την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

280 2 1,60 (Έπεσε η απόδοση)
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τη μία η Βελέζ θέλει να φέρει το ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Λανούς για να βγει στο Σουταμερικάνα ενώ η Ροζάριο ετοιμάζεται ήδη για τα μπαράζ υποβιβασμού. Η Ροζάριο θα κατεβάσει τα δεύτερα στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου οι βασικοί να είναι έτοιμοι για τα μπαράζ σε αντίθεση με τη Βελέζ που κατεβαίνει με βασικούς ενώ επιστρέφει και ο αρχισκόρερ Σίλβα. Η απόδοση του διπλού έχει κατακόρυφη πτώση, πλέον κυμαίνεται στο 1,50 τη στιγμή που ξεκίνησε στο 2,00-2,10. Το 1,75 του ΟΠΑΠ ήταν μακράν η υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορούσε και όπως ήταν λογικό σήμερα το έριξε. Προσωπικά πάντως φρόντισα και το έπαιξα το διπλό από χτες μίας και είδα όλη αυτή τη κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του διπλού και πλέον ήταν ένα είδος στοιχηματικής ευκαιρίας. Να πούμε ότι και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει σημαντικό τζίρο με το 99% να έχει πάει στο διπλό.

Καλή τύχη και καλή μελέτη !