Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Σήμερα είναι μία από τις πιο ήρεμες μέρες του Μάη καθώς οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία όπερ και σημαίνει ότι θα ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από την αφόρητη μετρολογία, φόροι φόροι, φόροι και πάλι φόροι. Στοιχηματικά, έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα που θυμίζει σαβ/κο.

134 2 1,85
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι είναι παντελώς αδιάφοροι ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τουλούζ είναι ντεφορμέ, μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, δείγμα της αδιαφορίας της. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Μπορντό σε ένα παιχνίδι όπου είναι η αλήθεια ότι η Τουλούζ αδικείται από το αποτέλεσμα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Από την άλλη η Λιλ, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, πέρασε εύκολο απόγευμα τη Κυριακή νικώντας 3-1 τη Νανσι και είναι σε φούλ φόρμα. Το κίνητρο και φόρμα μας οδηγούν στο διπλό στην fair τιμή του 1,85.

162 1 1,65
Τη Κυριακή έκατσα και παρακολούθησα το παιχνίδι Ρεάλ Οσασούνα και ειλικρινά νόμιζα ότι η μεν Ρεάλ φόραγε τη φανέλα της Οσασούνα και η δε Οσασούνα τη φανέλα της Ρεάλ. Μπορεί η Οσασούνα να έχασε με 3-2 στο 88’ αλλά αδικείται πέρα για πέρα, όχι μόνο άξιζε την ισοπαλία αλλά τη νίκη μέσα στο Μπερναμπέου. Σήμερα αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες του δεύτερου γύρου στην Primera τη Λα Κορούνια. Μία Λα Κορούνια όπου έχει να βάλει γκολ εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο δεύτερο γύρο και σαν μην έφταναν όλα αυτά και σήμερα ο Λοτίνα θα έχει 6-7 σημαντικές απουσίες τη στιγμή που για την Οσασούνα επανέρχεται ο αρχισκόρερ Παντιάνι (27/10) που δεν έπαιξε στο Μπερναμπέου. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων και το 1,65 κρίνεται αρκετά καλό.

141 1 1,65
Μετά από 428 λεπτά σκόραρε η Φόλο αλλά έχασε με 3-1 από τη Σκέιντ και παρέμεινε έτσι στο πάτο της βαθμολογίας. Πρόκειται για την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Από την άλλη η Μίονταλεν πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Λοβ Χαμ. Η Μίονταλεν διαθέτει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Νορβηγία και για αυτό θα πάω στον άσσο. 1,65 η απόδοση και στη Nordicbet.

Κλείνοντας να σας πω ότι ο ΟΠΑΠ έχει κάνει σε δύο αποδόσεις λάθος.
Πρώτον ο άσσος της Μπόντο Γκλιμτ τον έχει στο 1,40 τη στιγμή που έξω κυκλοφορεί στο 1,30. (τον κατέβασε πριν λίγο)
Τον άσσος της Σπάρτα Σ. τον έχει στο 1,95 τη στιγμή που έξω κυκλοφορεί στο 1,70. Υποψιάζομαι πως και αυτόν σύντομα θα τον ακτεβάσει.

Καλή τύχη.