Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ update 17:17

Κουπόνι μαμούθ το σημερινό, για τα δεδομένα ενός μεσοβδόμαδου κουπονιού, και ελπίζω να μας βγει σε καλό. Έτσι για σήμερα έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα σημεία,

176 2 1,60
Η ομάδα της Μασσαλίας προέρχεται από τη νίκη με 4-1 επί της Νις που την εδραίωσε στη πρώτη θέση και σήμερα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη δεύτερη Οσέρ. Από την άλλη η Σοσό, που έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στη κατηγορία, βρίσκεται στη 15η θέση και είναι κάπως άνετη μιας και έχει 13 απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πάει καθόλου καλά, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια σε πλήρη αντίθεση με τη Μαρσέιγ που είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Στα αγωνιστικά τώρα, εκτός για τη Σοσό είναι 6 παίχτες οι 4 βασικοί ενώ για τη Μαρσέιγ εκτός είναι ο Μπεν Αρφά, ο Κονέ και ο Βαλμπουενά. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,60 ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει αρκετό τζίρο. Διπλό.

193 2 1,60
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι είναι παντελώς αδιάφοροι και απλά περιμένουν τη λέξη των πλει οφ ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, παλεύουν να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση των πλει οφ που θα τους δώσει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ. Η Ζουλτε το τελευταίο καιρό είναι κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση μετρώντας 5 σερί ήττες, οι 4 στα παιχνίδια των πελι οφ, η Κλαμπ Μπριζ από την άλλη τα πάει αρκετά καλά, προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Γάνδη όπου αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα έπαιρνε τους βαθμούς της νίκης. Να πούμε επίσης ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν και 4 βασικές απουσίες. Νομίζω ότι το διπλό είναι μία καλή επιλογή.

197 1 1,45
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν σήμερα η Γουίγκαν δεν κερδίσει την υποβιβασμένη και μαθηματικά Πόρτσμουθ, υποβιβάζεται. Τόσο απλά. Και αυτό προκύπτει από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Γουίγκαν. Από την άλλη η Πόρτσμουθ των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, των πολλών απουσιών κατόρθωσε και απέκλεισε !!! τη Τότεναμ στο κύπελλο και πάει στο τελικό του Γουέμπλει, να αντιμετωπίσει το απόλυτο φαβορί τη Τσέλσι. Όπως γίνεται αντιληπτό το πρωτάθλημα, που είναι τυπική διαδικασία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι θα το εκμεταλλευτεί η Γούγκαν ; Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Η ήττα ίσως σημάνει και την αρχή του υποβιβασμού για τη Γουίγκαν.

Επίσης καλά σημεία είναι :
163 Κονγκσβίνγκερ Λίλεστρομ 2 1,80
167 Ρόντα φένλο 1 1,60

Καλή τύχη !