Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

Σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε ποία θα είναι η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στο τελικό του Μάιου στο Μπερναμπέου. Η Μπάγερν είναι το φαβορί ύστερα από τη νίκη της με 1-0 τη προηγούμενη εβδομάδα μέσα στο Αλιάντς Αρίνα αλλά οι Γάλλοι θα παλέψουν για την ανατροπή.

105 2 2,65 Χ 3,25
Το παιχνίδι της προηγούμενης τετάρτης ήταν one man show και φυσικά αναφέρομαι στον Άριεν Ρόμπεν όπου για ακόμη ένα παιχνίδι πήρε την ομάδα της Μπάγερν στις πλάτες του και εν πολλοίς αν θέλετε το ότι η Μπάγερν βρίσκεται τέλη Απριλίου και κυνηγά το τρέμπλ το οφείλει στο Ρομπέν που κάνει εξαιρετική σεζόν. Το Σάββατο οι Βαυαροί έχοντας στο νου τους το σημερινό παιχνίδι παραχώρησαν ισοπαλία με 1-1 μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ αλλά παραμένουν στη πρώτη θέση παρά τη νίκη της Σάλκε. Σήμερα η ανάμετρσηση στο Ζερλάν είναι ιστορικής σημασίας γιατί αν καταφέρει η Μπάγερν και δεν χάσει και βρεθεί στο τελικό θα σημάνει την επιστροφή των Βαυαρών στην ελίτ της Ευρώπης. Η Μπάγερν ταξιδεύει στο Ζερλάν δίχως το τιμωρημένο Ριμπερί, όπου επαναλαμβάνω κατά τη γνώμη μου πρέπει να τιμωρηθεί και από την Ουέφα ασχέτως με το αν ήθελε ή μη να πάει με τη σκαριά πάνω στον αστράγαλο του Λισάνδρο, τον επίσης τιμωρημένο Πράντιτς ακόμα ο Φαν Χάαλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντεμικέλις και τον Τίμοστσουκ που υποφέρει από στομαχικές διαταραχές ενώ αμφίβολοι αλλά οι πιθανότητες είναι υπερ τους, η κίκερ τους έχει στη βασική 11αδα, δίνονται οι Κοτέντο(χτύπησε με τη Γκλάντμπαχ), Κλόζε (φέρεται να έχει παρουσιάσει συμπτώματα γρίπης) και ο Φαν Μπούιτεν(κουβάλα και αυτός χτύπημα από το σαββατιάτικο παιχνίδι).
Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι όπου φέτος διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν στο πρωτάθλημα τους, η γαλλική ομοσπονδία της έδωσε χείρα βοηθείας καθ ότι ανέβαλε το παιχνίδι της το Σάββατο κατά συνέπεια οι παίχτες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα για το αποψινό παιχνίδι. Μόνο ως εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της Λυών παρ ότι έχασε με μόλις 1-0 στη Γερμανία. Και το λέω αυτό καθώς φέτος η Λυών απογοητεύει, ειδικά μέχρι τα μέσα Γενάρη, αλλά η επική πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ επισκίασε αυτή τη κακή σεζόν. Επίσης τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα καθώς θα της λείψει ο καλύτερος της παίχτης, ένας παίχτης εργαλείο, ένας παίχτης που παίζει σε όλες τις θέσεις είτε στην άμυνα είτε στο κέντρο και φυσικά αναφέρομαι τον Τουλαλάν ενώ παρ ότι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών κανονικά θα παίξουν οι Μπουμσόνγκ, Κρις και Μποντμέρ.
Στο δια ταύτα, θεωρώ ότι η Μπάγερν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρεθεί στο τελικό. Αμφιταλαντεύομαι όμως αν θα πάω διπλό με ή χωρίς κάλυψη γιατί μην ξεχνάμε ότι και με Χ η Μπάγερν θα βρεθεί στο τελικό.