Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ

Για το χθεσινό παιχνίδι στο Μόναχο δεν έχω να πω πολλά, δίκαιο εν πολλοίς το αποτέλεσμα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου για πολλοστή φορά φέτος μίλησε η κλάση του Ρομπέν, το γράψαμε και χτες ότι αυτός είναι που σέρνει το άρμα της Μπάγερν. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όμως και τη κόκκινη κάρτα του Ριμπερί, όπου κατά την άποψη μου θα πρέπει να τιμωρηθεί και από την Ουέφα. Ήταν εγκληματικό ασχέτως το αν το ήθελε ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν το εξετάζω. Τη στιγμή που είδα το Ριμπερί να πηγαίνει με τη σκαριά πάνω στον αστράγαλο του Λισάνδρο Λόπεζ, δεν σας κρύβω ότι πάγωσα και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ο τραυματισμός του Εντουάρντο, του Βιλτσέκ το καλοκαίρι κ.α Βέβαια θα μου πείτε που μυαλό για να σκεφτεί ο Ριμπερί τις συνέπειες που ίσως είχε το χτύπημα στο Λισάνδρο καθώς έχει μπλεξίματα με την υπόθεση με τις ανήλικες Ιερόδουλες και να δούμε αν η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα ή υπόθεση θα κουκουλωθεί.
Από εκεί και πέρα, ο Φλωρεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος της βασίλισσας, βάζω στοίχημα ότι χτες θα τράβαγε τα μαλλιά του για ακόμη μία φορά καθώς δύο παίχτες που έδιωξε, ο Ρομπέν και ο Σνέιντερ, κάνουν παπάδες φέτος με τη Μπάγερν και την Ίντερ αντίστοιχα και η Ρεάλ από την άλλη αποκλείστηκε μέσα στο Μπερναμπέου από τη Λυών.
Σήμερα έχουμε τους ημιτελικούς του Europa League τους οποίους θεωρώ εξαιρετικά αμφίρροπους για αυτό και σήμερα δεν θα προτείνω κάτι. Καλά μας κύλησε το διήμερο το Τσάμπιονς Λιγκ και ας περιμένουμε το σαβ/κο όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον μιας και πλέον τα κουκιά για τις ομάδες είναι μετρημένα.