Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Σήμερα κληρώνουν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους 8 Τσάμπιονς Λιγκ. Μπάγερν και Άρσεναλ φαίνεται να έχουν το πρώτο λόγο για πρόκριση αλλά τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και εκτιμώ ότι θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Έτσι λοιπόν για σήμερα έχω ξεχωρίσει την ακόλουθη δυάδα,

104 Χ 3,20 2 2,25
Με απλά λόγια πιστεύω ότι η Μπάγερν θα προκριθεί έστω και αν στο πρώτο παιχνίδι χρειάστηκε τη βοήθεια του Οβρέμπο για να πάρει τη νίκη στη Βαυαρία. Από ότι διαβάζω οι φανατικοί της Φιορεντίνα ετοιμάζουν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του εν λόγω κύριου. Η Φιορεντίνα προέρχεται από εφτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Το Σάββατο ηττήθηκε (άδικα) εντός έδρας από τη Γιουβέντους και υποχώρησε στη 10η θέση, 11 βαθμούς από τη τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λιγκ. Προφανώς είναι το παιχνίδι της σεζόν για όλους στη Φλωρεντία και όπως είπε και ο Πραντέλι αν περάσει σήμερα Η φιορεντίνα θα γράψει ιστορία. Ωστόσο σήμερα ο Πραντέλι θα έχει δύο απουσίες αφού θα του λείψουν ο αριστερός μπακ Γκόμπι και ο Γκασπερίνι. Από την άλλη η Μπάγερν, το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τη Κολωνία σε ένα παιχνίδι όπου ήταν σχετικά καλή , είχε και δύο δοκάρια και γενικότερα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αφ ότου ισοφάρισε κι ύστερα. Ο Φαν Χάαλ άφησε εκτός τον Ριμπερί και τον Ρομπέν από το παιχνίδι του Σαββάτου προκειμένου να τους έχει φρέσκους για το αποψινό παιχνίδι. Για να μην πολυλογούμε όπως είπα και στην αρχή θεωρώ ότι η Μπάγερν θα προκριθεί. Έχει σαφέστατα μεγαλύτερη ποιότητα από τους Ιταλούς κατά συνέπεια πάω με το Χ2.

127 2 2,35
Καταρχήν μετά την απόφαση της Τσέστερ να μην ασκήσει έφεση αφαιρέθηκαν από όσες ομάδες είχαν νικήσει ή είχαν πάρει ισοπαλία από τη Τσέστερ οι αντίστοιχοι βαθμοί. Κατά συνέπεια πολλά στη βαθμολογία έχουν αλλάξει. Όσον αφορά το παιχνίδι καθ αυτό, η Χίστον έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα με την διοίκηση να αποφασίζει περικοπές στα συμβόλαια των παιχτών εκείνοι να αρνούνται να υπογράψουν και κατά συνέπεια να περιθωριοποιούνται. Μιλάμε εννέα – δέκα παίχτες δεν μιλάμε για έναν και δύο. Από την άλλη η Τάμγουορθ μετά τις 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει μπει σε μπελάδες καθώς πλέον απέχει μόλις 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η απόδοση του συγκεκριμένου διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων για αυτό και την έριξε και ο ΟΠΑΠ στο 2,35. Ενώ και στο αγγλικό ανταλλακτήριο το διπλό έχει τραβήξει σημαντικό τζίρο. Πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες, ίσως η Τάμγουορθ να είναι καλύτερη, ρισκάρω και επιλέγω το διπλό.

Καλή τυχη.