Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά σκανδιναβικά και το ΜLS κάνει πρεμιέρα αυτό το σαβ/κο, προσωπικά πάντως δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Και ας περάσουμε ευθύς αμέσως δίχως περιττούς προλόγους στις προτάσεις για σήμερα Σάββατο του Λαζάρου,

220 2 1,55
Δε βλέπω έκπληξη, η Μάτερσμπουργκ μπορεί μέσα στην έδρα της να είναι πάρα πολύ δυνατή μετρώντας (7-1-4) αλλά είναι αδιάφορη κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία της αποτελέσματα. Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ νίκησε μεσοβδόμαδα τη Στουρμ Γκρατς εύκολα με 3-0 και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Ραπίντ. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει σήμερα και ο δεύτερος σκόρερ Γιάνκο (24/12) και ο μέσος ο Σίμερ (15/1). Νομίζω ότι η Σαλτσμπουρκ εύκολα δύσκολα θα βρει τον τρόπο και θα φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από την αφιλόξενη έδρα της Μάτερσμπουργκ.

228 2 2,50
Με τις γκέλες της η Ίντερ, λόγω του παιχνιδιού με τη Τσέλσι, έδωσε ενδιαφέρον έστω και προσωρινά στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ρόμα μέσα σε 5 μήνες μετρά 2 μόλις ήττες και αυτές από το παναθηναϊκό. Τελευταία της ήττα … στη προηγούμενη παρέλαση στης 28 Οκτωβρίου όταν είχε χάσει από την Ουντινέζε όπου οι οπαδοί της έκαναν ντου στο προπονητικό της κέντρο. Κανείς όμως δε φανταζόταν ότι με ενδεχόμενη νίκη της σήμερα επί της Ίντερ θα φωνάξει βροντερό παρών και πλέον θα είναι σε απόσταση βολής από τους Νερατζούρι. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι τα πράγματα θα κυλήσουν έτσι, αφού η Ιντερ μετά τη πρόκριση επί της Τσέλσι και αφού πήρε την εκδίκηση του ο Special One στρέφει τη προσοχή της στο πρωτάθλημα απλά για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό διότι όπως και να το κάνουμε όπως είπε και ο Ρανιέρι η Ίντερ είναι από άλλο πλανήτη. Ο Μουρίνιο ξεκούρασε κάποιους βασικούς μεσόβδομαδα στο παιχνίδι με τη Λιβόρνο προκειμένου να τους έχει ξεκούραστους στο αποψινό παιχνίδι. Νομίζω πολύ κράτησε το αήττητο της Ρόμα και ήρθε η ώρα τα πράγματα να μπουν στη θέση τους. Με τη μία παρέλαση ξεκίνησε το αήττητό της και με την άλλη θα τελειώσει. Το 2,50 του διπλού είναι πολύ δελεαστικό, στο εξωτερικό το βρίσκει κανείς και πιο ψηλά και νομίζω ότι και λόγω απόδοσης το διπλό με όλο το ρίσκο που εμπεριέχει είναι μία καλή επιλογή.

776 2 1,75 (+1,5)
Κλείνουμε της ημερινή μας τριάδα με ένα παιχνίδι από το μπάσκετ, το διπλό του Στρασβούργου μέσα στην τελευταία Ντιζόν. Ο θάνατος σου η ζωή μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν και δεν συνηθίζω να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια εν του τοις θα πάω στο διπλό αφού δεν νομίζω ότι θα αφήσουν το Στρασβούργο να πέσει κατηγορία. Ούτως η άλλως από αυτή τη Ντιζόν που έχει πολλές απουσίες, σχεδόν έχει ξεμείνει από παίχτες μετά και από κάποιες αποχωρήσεις ,που μετρά 17 ήττες σε 18 παιχνίδια όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλύτερο.

Καλή τύχη