Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Εκπληκτικό το χθεσινό παιχνίδι στο Μόναχο, εφάμιλλο του παιχνιδιού του 1999 μόνο που τώρα με τον ίδιο τρόπο το πήρε η Μπάγερν, παίρνοντας αν θέλετε και μία άτυπη ρεβάνς για αυτόν το χαμένο τελικό. Τρομερό παιχνίδι, με συνεχείς φάσεις, πάνω κάτω η μπάλα ήταν με απλά λόγια παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ. Στο άλλο παιχνίδι η Λυών πήρε πανάξια νίκη επί της Μπορντό με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα έχουμε τα άλλα δύο παιχνίδια, με τα φλας εννοείται πως είναι στραμμένα στο Emirates του Λονδίνου εκεί όπου τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ θα κυνηγήσουν το θαύμα.

138 1 1,35


Η Ίντερ μετά την ήττα του Σαββάτου από τη Ρόμα, ήρθαν τα πάνω κάτω στη βαθμολογία με τους Ρωμαίους να μπαίνουν στο κόλπο του πρωταθλήματος παρ ότι για ακόμη μία φορά η Μίλαν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νέα γκέλα της. Λες και το κάνουν επίτηδες. Εξακολουθώ πάντως να επιμένω ότι πολύ δύσκολα η Ίντερ θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Είναι φανερό ότι ο Special one, ο Μουρίνιο έχει δώσει όλο το βάρος και τη προσοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που φάνηκε και στα παιχνίδια με τη Τσέλσι όπου ζούσε και ανέπνεε για τη στιγμή που θα έπαιρνε εκδίκηση αποκλείοντας την προηγούμενη ομάδα του. Θέλει φέτος η Ίντερ να διακριθεί στο θεσμό. Οι πιθανότητες είναι μαζί της μιας και η κλήρωση την έφερε αντίπαλο με την φαινομενικά πιο αδύναμη αντίπαλο που μπορούσε να της τύχει. Οι Ρώσοι πάντως πήραν μάγκικη πρόκριση μέσα στην έδρα της Σεβίλλης την οποία νίκησαν με 2-1. Ήταν και τυχερή μιας και η Σεβίλλη δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Ωστόσο τα πράγματα μέσα στο Μιλάνο μόνο εύκολα δεν θα είναι, ειδικά από τι στιγμή που εδώ και δύο μήνες έχει χάσει το αστέρι της τον Χόντα. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να φύγει με βαθμό ή βαθμούς οι Ρώσοι από το Μιλάνο. Τώρα στοιχηματικά το 1,35 του ΟΠΑΠ είναι η μικρότερη απόδοση που κυκλοφορεί, κατά μ.ο ο άσσος είναι στο 1,40. Σαν απόδοση κάθε άλλο παρά με ενθουσιάζει, 1,35 σε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ είναι ανεπίτρεπτα αλλά το παιχνίδι κλείνει προς τον άσσο.


139 Χ 3,20
Η Άρσεναλ προέρχεται από την γκέλα με τη Μπέρμπιγχαμ όπου παρ ότι προηγήθηκε με τον Νασρί στο 81’ ο Κέβιν Φίλιπις ισοφάρισε στο 90 για τους γηπεδούχους. Ένα αποτέλεσμα που ίσως να αποβεί καθοριστικό για τη συνέχεια στη Πρέμιερ Λιγκ μιας και η Μάντσεστερ που νίκησε τη Μπόλτον αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τους Κανονιέρηδες και η Τσέλσι που επίσης νίκησε στους τρεις. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα τη Πόρτο συντρίβοντας την με το ευρύ 5-0 μέσα στο Λονδίνο. Στα αγωνιστικά, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Φάμπρεγας και αν δεν παίξει θα είναι τεράστια απουσία. Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα έστω και δύσκολα απόδρασε από την δυνατή έδρα της Μαγιόρκα χάρη σε γκολ του Ιμπραίμοβιτς στο 63. Αλλά είναι αλήθεια ότι το τελευταίο καιρό δεν πατάει και πολύ καλά. Μέσα στο Λονδίνο δεν θα περάσει εύκολες στιγμές. Περιμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι σαφώς ανώτερη ως ομάδα, έχοντας ένα Μέσι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ είναι άξια σεβασμού. Αν έπρεπε να πάρω ένα σημείο θα πήγαινα, με το ανάλογο ρίσκο, στην ισοπαλία.

Καλή τύχη.