Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Σήμερα θα μάθουμε και τυπικά ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση και να βρεθούν στη κλήρωση της παρασκευής στη Νιον της Ελβετίας.
Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι αυτό της Μπαρτσελόνα με τη Στουτγάρδη όπως έγραψα και χτες αυτό το 1,15 δεν υπάρχει σαν απόδοση. Με ποιον παίζει η Μπαρτσελόνα με τη Χερέθ ή με τη Βαγιαδολίδ ; Πραγματικά αστεία απόδοση. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι βλέπω έκπληξη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μου πάει και το χέρι να κοντράρω μέσα στο Καμπ Νου τη Μπαρτσελόνα. Χτες πρότεινα και έπαιξα το Χ2 της Ίντερ όχι μόνο απόδοσης, η απόδοση ήταν το τεράστιο δέλεαρ αλλά και για κάποιους άλλους λόγους που αναφέρθηκαν στο χθεσινό κείμενο. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι η Στουτγάρδη διαθέτει εκείνη τη φανέλα και εκείνη την ομάδα για να αποκλείσει τους Καταλανούς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάω και θα παίξω τον άσσο στο 1,15. Δεν τρελάθηκα κιόλας.
Πάμε και στο άλλο παιχνίδι όπου εδώ θα παίξω τον άσσο της Μπορντό. Διαβάζω ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία εν όψει του σημερινού αγώνα κάτι που αποτυπωνεται και στις εφημερίδες του Ολυμπιακού. Προσωπικά δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία. Μάλιστα διάβασα σε πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδα ότι οι παίχτες του Ολυμπιακού πρέπει να ματώσουν σήμερα γιατί θα τους βλέπει ο Βαλβέρδε. Πλάκα κάνουμε ; Ποιος Βαλβέρδε αυτός που έφυγε νύχτα από τη Βιγιαρεάλ ; Αυτός που αν έμενε θα έριχνε κατηγορία τη Βιγιαρεάλ ; Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη πεποίθηση των οπαδών του Ολυμπιακού ότι με το Βαλβέρδε στο πάγκο η ομάδα θα επιστρέψει στο θρόνο την επόμενη σεζόν. Επιστρέφοντας στο σήμερα, υπό άλλες συνθήκες θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έχει τύχη στη Γαλλία διότι η Μπορντό είναι σε τραγική κατάσταση και όσοι βλέπουν λίγο μπάλα το ξέρουν. Δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρσι ή στην αρχή της σεζόν. Απέναντι σε αυτήν Μπορντό θα αντιπαραταχθεί ένας ακόμα χειρότερος Ολυμπιακός. Το οποίο το βλέπουμε όλοι. Ως εκ τούτου, για μένα θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Ολυμπιακός πάρει αποτέλεσμα μέσα στη Γαλλία και προκριθεί.

ΥΓ: Οι προτάσιες για τα σημερινά παιχνίδια θα ανέβουν περίπου σε καμία ώρα.