Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Φτάσαμε αισίως στη τελευταία βδομάδα του χρόνου, πριν αποχαιρετήσουμε το 2009. Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και ας περάσουμε να δούμε μία προτεινόμενη τριάδα,

239 over 1,60
Αμφότερες οι ομάδες φέρνουν πολλά over, ενδεικτικά να σας πω ότι τόσο η Γουόλσολ όσο και η Νόριτς μετράνε 5 over στα τελευταία 6 παιχνίδια. Οπότε και εμείς επιλέγουμε τα πολλά τέρματα. Βέβαια ανασταλτικός παράγοντας είναι ο καιρός γιατί δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο.

251 2 2,30
Πρόκειται για παιχνίδι με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με τους γηπεδούχους να έχουν ως στόχο τη σωτηρία και τους φιλοξενούμενους μία θέση στα πλεϊ οφ. Οι ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα. Η Μάκσφιλντ εντός μετρά 3-4-4, ενώ η Κρου που φαίνεται τελευταία να έχει ανεβάσει στροφές, εκτός έδρας τα πάει αρκετά καλά μετρώντας 6-1-4. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες ενώ και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει τζίρο το διπλό. Fair price το 2,30 του διπλού.

273 2 1,60
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά σε σχέση με αυτά που γράφαμε το Σάββατο για το παιχνίδι με τη Στόουκ , βέβαια η αποστολή των Σίτιζενς είναι πιο δύσκολη καθώς ταξιδεύει στο Μολινο για να αντιμετωπίσει τη Γουλβς. Ωστόσο δεν παύει να είναι κλάσεις ανώτερη από τη Γουλβς, της οποίας η άμυνα έχει παραβιαστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της εντός έδρας και με το Μαντσίνι να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες, πάμε στο διπλό. Βέβαια η απόδοση του διπλού κάθε άλλο παρά με ενθουσιάζει.

Αυτά για σήμερα,
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.