Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, χριστουγεννιάτικο το κουπόνι και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Αγγλιδούλες θα μας κρατήσουν συντροφιά. Ο καιρός στο νησί είναι παραμένει ιδιαίτερα άσχημος και για αυτό έχουν αναβληθεί ήδη πολλά παιχνίδια, στη Σκωτία για παράδειγμα έχουν αναβληθεί όλα τα παιχνίδια, πλην δύο, στις μικρές κατηγορίες (Α, Β και Γ). Και όπως καταλαβαίνετε οι επιλογές μας στην Boxing Day είναι πολύ περιορισμένες, κάποια σημεία που είχα επιλέξει από Σκωτία αναβλήθηκαν και έτσι κρατώ μόνο μία δυάδα για σήμερα,

151 1 1,40
Δεν θα πρωτοτυπήσω με τον άσσο της Σίτι, πέραν της δεδομένης και χαώδης διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων η Σίτι θα έχει και νέο προπονητή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Χιουζ ήταν φανερό ότι είχε χάσει τα αποδυτήρια και δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με όλους αυτούς τους αστέρες που έφεραν οι Εμίρηδες, των οποίων η υπομονή τελείωσε και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Λογικά ο Μαντσίνι είναι σε θέση να ξεκινήσει με το δεξί αφού πλέον η διάθεση των παιχτών έχει αλλάξει. Ο ίδιος ο Μαντσίνι πάντως έθεσε σαν στόχο για φέτος τη τετράδα και του χρόνου το πρωτάθλημα.

729 2 1.75 (-2.5)
Είναι φανερό ότι η Όλντενμπουρκ δεν μπορούσε να συνδυάσει, λόγω του περιορισμένου ρόστερ της και Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα να κάνει κάποιες μη αναμενόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίζει να ανεβαίνει και να πλησιάσει τη κορυφή. Απέναντι της σήμερα θα βρει μία πολύ μέτρια Ουλμ που μετρά 11 ήττες σε 16 παιχνίδια. Ούτε εντός έδρας τα πάει καλά αφού μετρά ήδη 4 ήττες σε 8 παιχνίδια. Η απόδοση για νίκη της όλντενμπουργκ πέφτει σε πολλές εταιρίες και κυμαίνεται γύρω στο 1,60. Συνεπώς πάμε στο διπλό και λογικά θα καλυφθεί και το χάντικαπ των 2,5 πόντων.

Καλή τύχη.