Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ CHL


Καταστροφική η μέρα χτες για το μέσο παίχτη του στοιχήματος, χάθηκαν πολλά λεφτά και αφού όλα τα φαβορί έσπασαν !!! Πρώτο και καλύτερο το διπλό της Μίλαν που όλοι το έπαιζαν ως στήριγμα, κατόπιν ο άσσος της Βόλφσμπουργκ του οποίου η απόδοση γνώριζε μεγάλη πτώση στις εταιρίες. Έπειτα η νίκη της ΤΣΣΚΑ μέσα στην Τουρκία με 1-2. Η γκέλα της Τσέλσι με τον ΑΠΟΕΛ όπου ισοφαρίστηκε στο 87’. Εντύπωσε μου προκάλεσε και η τεράστια νίκη της Μπάγερν μέσα στο Τορίνο. Δεν το περίμενα από τη φετινή Μπάγερν μία τέτοια νίκη και με ένα τέτοιο σκορ. Μάλλον ο Φερράρα θα μας κουνήσει μαντίλι οσονούπω . Αύτα όσον αφορά τα χθεσινά και πάμε να δούμε τα σημερινά ελπίζοντας να μην δούμε πάλι τέτοια μαγικά.

5ος όμιλος
1 Φιορεντίνα 12β.
2 Λιόν 10β.
3 Λίβερπουλ 7β.
4 Ντέμπρετσεν 0β.

Ξεκίνημα από τον 5ο όμιλο, εκεί όπου η Φιορεντίνα με τη Λυών έχουν πάρει τη πρόκριση. Η Λίβερπουλ θα αρκεστεί στο Europa League. Ουσιαστικά αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η πρωτιά. Η Λυών λογικά θα έχει εύκολο βράδυ μέσα στην έδρα της αντιμετωπίζοντας τη τελευταία και με 5 ήττες Ντέμπρετσεν. Αν οι Ιταλοί φέρουν ισοπαλία μέσα στο Άνφιλντ τότε ισοβαθμούν η Λυών και η Φιορεντίνα. Για να πάρει τη πρόκριση η ομάδα της Γαλλίας πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά (πράγμα διόλου δύσκολο). Στο παιχνίδι στο Άνφιλντ όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Με το κλίμα βέβαια στους γηπεδούχους να μην είναι το καλύτερο δυνατό μετά τη νέα γκέλα της ομάδας, και έφτασε αισίως τα 5 παιχνίδια χωρίς νίκη στη Premier League. Από την άλλη η Φιορεντίνα επέστρεψε τη Κυριακή στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες αφού νίκησε με 2-0 την Αταλάντα. Νομίζω στοιχημάτικα καλύτερα να μείνουμε μακριά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

6ος όμιλος
1 Μπαρτσελόνα 8β.
2 Ίντερ 6β.
3 Ρούμπιν Καζάν 6β.
4 Ντιναμό Κιέβου 5β.

Περνάμε στον 6ο όμιλο, όπου όποιος το καλοκαίρι, όταν γινόταν η κλήρωση, έλεγε ότι η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ θα παίζουν για τη πρόκριση τη τελευταία αγωνιστική σίγουρα θα τον πέρναγαν για τρελό. Να όμως όπου αν κάποια χάσει θα αποκλειστεί. Ας τα πάρουμε ένα ένα τα παιχνίδια. Στο Μιλάνο η Ίντερ θέλει τη νίκη για να προκριθεί, σε περίπτωση ισοπαλίας με 2-2 και άνω θα αρκεστεί στη τρίτη θέση. Η ομάδα του Μουρίνιο απογοητεύει, δεν παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Το Σάββατο γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους με 2-1. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό, υπάρχουν φήμες περί απόλυσης του Μουρίνιο με τον ίδιο προ εβδομάδας να δηλώνει ότι αν με απολύσουν θα βρω την επόμενη μέρα δουλειά. Στο προηγούμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λίγκ μέσα στη Βαρκελώνη φάνηκε αρκετά λίγη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0. Παρ όλα αυτά, πιστεύω ότι η Ίντερ εύκολα – δύσκολα θα πάρει τη νίκη πρόκριση. Και στο άλλο παιχνίδι, δεν βλέπω έκπληξη η Μπαρτσελόνα θα βρει τον τρόπο και θα φύγει με το διπλό από την Ουκρανία. Η ομάδα του Γκουαρντίολα έχει ανεβάσει στροφές, πέρασε το Σάββατο με 1-3 από την δύσκολη έδρα της Λα Κορούνια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν οπότε οι Καταλανοί είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη και να μην αρκεστούν στην ισοπαλία η οποία κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να τους δώσει τη πρόκριση.

7ος όμιλος
1
Σεβίλλη 10β.
2 Ουνιρέα 8β.
3 Στουτγάρδη 6β.
4 Ρέιντζερς 2β.

Ξεκινώ από το παιχνίδι της Στουτγάρδης κόντρα στην Ουνιρέα. Οι γερμανοί για να προκριθούν θέλουν νίκη και μόνο νίκη από την άλλη στην Ουνιρέα αρκεί ο βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί. Υπό άλλες συνθήκες θα κυνηγάγαμε την έκπληξη αλλά η Στουτγλάρδη άλλαξε προπονητή μετά τη νέα γκέλα μέσα στην έδρας της από τη Μπόχουμ. Στη θέση του Μάρκους Μπάμπελ ήρθε ο Κριστιάν Γκρος και πάντα μία αλλαγή προπονητή φέρνει άλλον αέρα στην ομάδα. Μένει βέβαια να το δούμε και στο χορτάρι. Πάντως η Ουνιρέα δεν πάει σαν πρόβατο στη σφαγή, πρόκειται για μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία μας έχει πληρώσει σε μεγάλες αποδόσεις στο φετινό Champions league. Και αν δεν είχε μεσολαβήσει η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία στη Στουτγλαρδη πάλι θα κυνηγάγαμε την έκπληξη. Τώρα δεν ξέρω τι επίδραση θα έχει στους παίχτες. Καλύτερα να μείνουμε μακριά και προσωπικά δεν σκοπεύω να κοντράρω στο 1,50 την Ουνιρέα. Στο άλλο παιχνίδι η Σεβίλλη παρά τις πολλές απουσίες που έχει δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει τη την τελευταία Ρέιντζερς και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά τη γκέλα στο πρωτάθλημα με τη Βαγιαδολιδ μέσα στην έδρα της. Πάντως το 1,25 του άσσου δεν έχει κάποια στοιχηματική αξία.

8ος όμιλος
1
Άρσεναλ 13β.
2 Ολυμπιακός 7β.
3 Σταντάρ Λ. 4β.
4 Αλκμάαρ 0β.

Κλείνουμε με τον όμιλο του Ολυμπιακού. Τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα. Η Άρσεναλ είναι σίγουρα πρώτη και με τον Ολυμπιακό να θέλει απλά ένα βαθμό απέναντι στα πιτσιρίκια του Βενγκέρ για να πάρει τη πρόκριση. Βέβαια μπορεί να μην χρειαστεί καν το βαθμό αν η Σταντάρ την ίδια ώρα δεν κερδίσει την Αλκμάαρ. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τη πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι η Σταντάρ θέλει απλά μία ισοπαλία για να πάρει τη τρίτη προνομιούχα θέση ενώ η Αλκμάαρ θέλει μόνο νίκη. Βέβαια σε περίπτωση νίκης των Βέλγων και ήττας του Ολυμπιακού οι Βέλγοι περνάνε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σταντάρ δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές, το Σάββατο παραχώσρησε μέσα στην έδρα της ισοπαλία με 2-2 στη Γκερμινάλ πετώντας άλλους δύο βαθμούς. Δεν έπαιξε καθόλου καλά οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν τη νίκη, προηγήθηκαν εξάλλου δύο φορές στο σκορ. Από την άλλη τι να πούμε για την Αλκμάαρ νέα ήττα από τη Φίτεσε και η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Ωστόσο και εδώ έχουμε αλλαγή προπονητή αφού επιτέλους έδιωξαν τον Κούμαν ο οποίος μέσα σε 3 μήνες διάλυσε την ομάδα υπόδειγμα του Φαν Χάαλ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα αναλάβει την ομάδα ο Άρβοκαατ. Προς το παρόν θα έχει στο πάγκο της τον υπηρεσιακό Μάρτιν Χάαν. Αν η Αλκμάαρ δείξει ένα καλό πρόσωπο δεν αποκλείω να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο. Ωστόσο επειδή δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί μετά την απόλυση του Κούμαν, στρέφομαι στο No bet.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου για τα σημερινά παιχνίδια (ανεξαρτήτου απόδοσης) είναι :
Ίντερ Ρούμπιν Καζάν : Άσσος
Λυών Ντέμπρετσεν : over
Ντιναμό Κ. Μπαρτσελόνα : διπλό
Καλή τύχη και ελπίζω σήμερα να μην δούμε τα χθεσινά φαντάσματα.