Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες έγιναν , επιτρέψτε μου τη φράση, όργια στη Premier League με όλα τα φαβορί να σπάνε. Μιλάμε για σημεία τα οποία είχαν παιχτεί από πολύ κόσμο. Αναφέρομαι στη Τσέλσι η οποία ήρθε 3-3 με την Έβερτον την Μάντσεστερ Σ. η οποία και αυτή ήρθε 3-3 ενώ η Τότεναμ έχασε από τη Γουλβς μέσα στην έδρα της. Να σημειώσουμε ότι η Τσέλσι μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ και χτες δέχθηκε τρία. Εμείς είχαμε 2 στα 3, με τον Παναθηναϊκό και την Στέρλινγκ Άλμπιον να περνάνε και τη Σίτυ όπως προείπαμε , να έρχεται ισόπαλη με την Μπόλτον. Αυτά για χθες και ας περάσουμε να δούμε τα σημερινά,
327 2 2,15
Η Καισερισπόρ το τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετρά 4 συνεχόμενες νίκες και δίκαια βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας μετρά (4-1-2) ενώ διαθέτει και το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Μακουκούλα (12/12), ο οποίος είναι σε μεγάλα κέφια. Από την άλλη η Μπουγιουκσεχίρ χωρίς να το αξίζει μαζεύει δεξιά και αριστερά βαθμούς, τη προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα πήρε το βαθμό μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι. Κάπου η τύχη θα σταματήσει να είναι με το μέρος της και η Μπουγιουκσεχίρ θα ξεφουσκώσει . Έπειτα σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Οπότε πάμε στο διπλό του οποίου η απόδοση πέφτει σε πολλές εταιρείες.

328 X 3.25 2 2.80
Μπορεί οι Κούρδοι του Ντιαμπακιρσπόρ να πήραν χρυσό βαθμό μέσα στο ''Ισμετ Ινονού'' ωστόσο υπάρχουν στην ομάδα πολλά προβλήματα. Οικονομική φύσεως μιας και οι παίχτες είναι απλήρωτοι, η διοίκηση ψάχνει για βοήθεια ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι. Οι παίχτες είχαν κάνει απεργία και πολλοί από αυτούς έχουν δηλώσεις πως το γενάρη αποχωρούν από την ομάδα και το κλίμα στην ομάδα όπως γίνεται ανεξάλειπτο μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Από την άλλη η Κασίμπασα μετά την αλλαγή προπονητή μοιάζει με άλλη ομάδα. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια και εκεί όπου ήταν πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό αν συνεχίσει έτσι πολύ νωρίς θα εξασφαλίσει τη παραμονή της. Ήδη οι απόδοση το διπλού γνωρίζει κάθετη πτώση σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν αποκλείω διόλου η Κασίμπασα νβα φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Ντιαμπακιρσπορ.

341 2 1,60
Η Ίντερ προέρχεται από τη νίκη πρόκριση επί της Ρούμπιν Καζάν και απόβαλλε μεγάλο μέρος τους άγχους που τη διακατείχε όλο αυτό το διάστημα. Πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου τη προηγούμενη Κυριακή έχασε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους με 1-2. Έτσι η Μίλαν άρπαξε την ευκαιρία και την πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς. Εύκολα δύσκολα η Ίντερ σήμερα θα περάσει από το Μπέργκαμο μιας και η Αταλάντα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος, φαίνεται εξάλλου και από τη βαθμολογική της θέση, ενώ μέσα στο Ατλέτι Ατζούρι μετρά ήδη 4 ήττες. Σύμφωνα με την Gazzetta εκτός για την Αταλάντα θα είναι ο Μπαρέτο και ο Βάλντες αλλά και ο αρχηγός και βαρόμετρο στην απόδοση της Ντόνι. Στον αντίποδα ο Μουρίνιο θα έχει και αυτός κάποιες απουσίες και αναμένεται να ξεκινήσει με Μπαλοτέλι Ετό στην επίθεση. Fair price το 1,55 του διπλού.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Τα ωραία πράγματα συνεχίζεται στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Να προσθέσω σε αυτά που λέγαμε χτες ότι πλέον ο τζίρος στο ανταλλακτήριο της betfair είναι στις 260.000 χιλ ευρώ και η απόδοση έχει φτάσει στο 1,15. 5-6 εταιρίες το δέχονατι πλέον το παιχνίδι με την απόδοση να κυμαίνεται στο 1,20 από 1,65 – 1,70 που ξεκίνησε. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους …