Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Δεύτερη συνεχόμενη φορά η Έμπσφιλντ μας χαλάει το απόλυτο. Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Μάνσφιλντ κέρδισε και χτες σημειώνοντας μία ακόμα μεγάλη έκπληξη τη Στιβενέιτζ. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι ενώ σε 21 αγώνες είχε πετύχει συνολικά 10 γκολ, και στους δύο αυτούς αγώνες πέτυχε συνολικά 4 γκολ. Αντίθετα η Λιντς, της οποίας ο ΟΠΑΠ κατέβασε την απόδοση, πέρασε άνετα από την έδρας της Όλνταμ με 0-2. Σήμερα έχουμε το πρώτο πιάτο του Europa League, με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται αύριο. Η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση, μη έχοντας πάντως και πολλές ελπίδες. Αφού για να προκριθεί θέλει νίκη και μόνο νίκη σήμερα κόντρα στην Έβερτον άλλα και την επόμενη αγωνιστική να φέρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Μπενφίκα.

170 2 1,65
Η Τιμισοάρα βρίσκεται στη τελευταία θέση του ομίλου μετρώντας 2 ισοπαλίες και δύο ήττες μη έχοντας ουσιαστικά ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Άγιαξ αντίθετα θα διεκδικήσει τη πρώτη θέση με την Άντερλεχτ μέχρι τέλους. Ο Αίαντας ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, προέρχεται από τη σαρωτική νίκη όπου σκόρπισε στους 5 ανέμους τη Φίτεσε νικώντας τη με 1-5, με τον Μάρκο Πάντελιτς να σημειώνει χατ τρικ. Οι Ρουμάνοι δεν έχουν δείξει κάτι καλό μέχρι στιγμής και μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική σκόραραν για πρώτη φορά στον όμιλο. Ο Αίαντας είναι σε θέση και λόγω κεκτημένης ταχύτητας να περάσει νικηφόρα από την έδρα των Ρουμάνων.

161 1 1.85 (έπεσε η απόδοση)
Σε αυτό το παιχνίδι ο άσσος έχει φορτωθεί πάρα πολύ, ενδεικτικά να σας πω ότι στο ανταλλακτήριο ο τζίρος του παιχνιδιού έχει ξεπεράσει τα 2,500,000 εκατ. ευρώ με το 95% των χρημάτων στον άσσο, εξού και ο ΟΠΑΠ κατέβασε την απόδοση του άσσου σε 1,85. Ο λόγος που παίζεται τόσο πολύ ο άσσος είναι ότι η Άρσεναλ θα κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα. Από την άλλη η Σίτυ ενδιαφέρεται για το θεσμό και έτσι ο Χιουζ θα κατεβάσει τη καλύτερη δυνατή 11αδα. Πάντως και τους βασικούς να κατέβαζε ο Βενγκέρ η Σίτυ είναι πολύ ανώτερη σε ποιότητα. Όπως έχουμε ξανά τονίσει, η Σίτυ πλέον πρέπει να συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Τέλος να πούμε ότι η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ .

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.