Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Ένα στα δύο είχαμε χτες καθώς πιάσαμε το διπλό της Γιουβέντους αλλά στο Μίλαν Ρεάλ δεν μπήκε ακόμα ένα γκολ για να μας χαρίσει το οβερ . Από εκεί και πέρα χωρίς να θέλω να το παίξω μετά Χριστό προφήτης, μακριά από εμένα αυτά, μπαίνοντας χτες σε διάφορα site παρατήρησα ότι όλοι πρότειναν τον άσσο της Μπάγερν. Εμείς τον αποφύγαμε καθώς έχοντας δει και τις δύο ομάδες δεν το έβλεπα για άσσο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, εκτιμώ ότι η πλειοψηφία των παιχτών δεν θα πήγε και τόσο καλά. Σήμερα έχουμε το δεύτερο πιάτο, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σταντράρ Λ. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, εκτιμώ πάντως ότι οι Βέλγοι είναι πιο κοντά στη νίκη από ότι ο Ολυμπιακός και ας μη θυμίζουν σε τίποτα τη περσινή πολύ καλή ομάδα που είχαν. Για σήμερα πάλι μία δυάδα έχω επιλέξει και από τον ίδιο μάλιστα όμιλο,

111 2 1,40
Διαιτητής : Κόνραντ Πλάουτς
Η Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης τη προηγούμενη αγωνιστική από τους Ρώσους και τώρα ταξιδεύει στη παγωμένη Ρωσία για να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς. Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Γουαρντιόλα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Οσασούνα, σε ένα παιχνίδι που πρέπει να πούμε ότι ισοφαρίστηκε στο 90’ με αυτογκόλ του Πικέ. Πάντως πάλι δεν έπαιξε και καμία τρομερή μπάλα. Από την άλλη η Ρούμπιν Καζάν μετά την ισοπαλία στο Καμπ Νου έφτασε στους 4 βαθμούς και κάνει όνειρα για πρόκριση αφού ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Ντιναμό Κ. Ωστόσο, σήμερα εκτιμώ ότι δύσκολα θα κάνει νέα γκέλα η Μπαρτσελόνα και θα βρει τον τρόπο και θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Κατά συνέπεια διπλό.

114 2 2,00
Διαιτητής : Μπετράν Λαγέ
Παραμένουμε στον ίδιο όμιλο και πάμε στο άλλο παιχνίδι αυτό της Ντιναμο Κ. με την Ίντερ. Και η Ίντερ έπεσε θύμα έκπληξης παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στους Ουκρανούς. Η ομάδα του Μουρίνιο δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 8 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λίγκ και η πορεία της κάθε άλλο παρά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί. Μετά από 3 αγωνιστικές βρίσκεται στη τελευταία θέση του ομίλου με τρεις ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια. Αναμφίβολα πιθανή γκέλα στο σημερινό παιχνίδι ίσως τη στοιχίσει υπό την έννοια ότι αν χάσει θα μένει 4 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση την οποία θα κατέχουν οι Ουκρανοί.
Για το πρωτάθλημα της Ιταλίας τη Κυριακή νίκησε εύκολα το Λιβόρνο με 0-2. Από την άλλη η Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα Ουκρανίας βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν και τη Κυριακή έφερε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Καρπάτι που απλά σταμάτησε ένα σερί με 6 συνεχόμενες νίκες. Προφανώς οι παίχτες είχαν το μυαλό τους στο αποψινό παιχνίδι. Και εδώ θα πάω στο διπλό, σε μία καλή απόδοση, περιμένοντας να ξεδιπλώσει η ομάδα του Μουρίνιο της ποιότητά της στο γήπεδο.

ΥΓ: Στο παιχνίδι Γουαδαλαχάρα Ίντιος το 1,40 του άσσου στον ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί. Νομίζω ότι η Γουαδαλαχάρα θα επανέλθει στις νίκες κόντρα σε μία τραγική ομάδα που έχει ξεχάσει τη θα πει νίκη.

Καλή τύχη.