Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημέρα και πάλι, όπως έγραφα και πριν το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά μικρό και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Για αυτό και θα κρατήσω μόνο μία latin δυάδα.

326 1 1,50
Η Ιντερνασιονάλ παλεύει πρωτίστως για να βγει στο Κόπα Λιμπερταδόρες και μετά για κάτι παραπάνω. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χαθεί η επαφή με τη πρώτη τετράδα. Η Ιντερνασιονάλ διανύει έντονη περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόλις 2 νίκες σε 11 παιχνίδια. Παρ όλα αυτά στην έδρα της παραμένει δυνατή με 10-4-3. Επιστρέφει και ο Ντ Αλεσάντρο (18/5). Από την άλλη η Σάντος είναι ουσιαστικά αδιάφορη, δεν κυνηγά κάτι και δεν κινδυνεύει αφού έχει 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από τη νίκη με 3-1
επί της Ναούτικο. Εκτός έδρας η Σάντος μετρά (4-2-7). Τη Τετάρτη έχει πάει στο Μεξικό να δώσει φιλικό με τη Σάντος Λαγκούνα για το νέο γήπεδο των Μεξικάνων, και σίγουρα η κούραση θα είναι μεγάλη. Το κίνητρο, η δύναμη της έδρας και η κούραση μας οδηγούν στον άσσο.

327 1 1,60
Η Φλουμινένσε παλεύει με νύχια και με δόντια για τη παραμονή της στη κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας αήττητη σε 7 παιχνίδια και έχοντας πετύχει νίκες κόντρα σε ομάδες όπως η Παλμέιρας και η Κρουζέιρο. Βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας 5 βαθμούς πίσω από την 16η Κοριτιμπά που είναι πάνω από τη διαχωριστική γραμμή. Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας βρίσκεται 4 στροφές πριν το τέλος. Από την άλλη η Παραναένσε μόνο αδιάφορη δεν είναι όπως διάβασα σε στοιχηματική εφημερίδα ότι ''είναι αδιάφορη πλέον ''. Μάλλον κάποιοι κύριοι δεν έχουν ιδέα από μαθηματικά. Η Παραναένσε βρίσκεται στη 14η θέση με 7 βαθμούς πάνω από τη Φλουμινένσε. Πως γίνεται τώρα ενώ θέλει 4 αγωνιστικές η Παραναένσε να είναι διάφορη ; Ειλικρινά δεν ξέρω. Και η Παραναένσε το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά και προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Γκοιάς. Η Παραναένσε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια της (4-2-11). Επίσης αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ο άσσος αποτελεί το hot σημείο της ημέρας, έχει φορτωθεί πάρα πολύ η απόδοση του άσσου κατρακυλάει και έχει φτάσει μέχρι και στο 1,55. Ο ΟΠΑΠ κατέβασε όπως ήταν λογικό την απόδοση του άσσου στο 1,60. Κατά συνέπεια πάμε στον άσσο.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Ωραία πράγματα συμβαίνουν για πολλοστή φορά στη Β Εθνική. Το διπλό του Πιερικού ξεκίνησε στο 4,00 και το έχουν φράξει σχεδόν όλες οι εταιρίες, ενδεικτικά να σας πω ότι στο ανταλλακτήριο η απόδοση του διπλού είναι μόλις στο 1,30!!!! έχοντας πάρει αρκετά μεγάλο ποντάρισμα, το μεγαλύτερο της ημέρας. Από εκεί και πέρα τι να πεις ; Τα γεγονότα οδηγούν σε συμπεράσματα ….