Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 13:37

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, 2 στα 3 ήταν ο χθεσινός μας απολογισμός. Μας πέρασε το διπλό της Ρέξαμ, ο άσσος της Ρεάλ αλλά χάσαμε τον άσσο της Πάτρικ η οποία προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ αλλά έχασε με 1-2. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει την ακόλουθη τετράδα,

277 1 2.00 (Έπεσε η απόδοση)
Ο άσσος της Ντενιζλισπόρ έχει φορτωθεί αρκετά, έχουν πέσει μεγάλα ποσά σε αυτόν τον άσσο. Η απόδοση του κατρακυλάει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων. Και ο ΟΠΑΠ κατέβασε τον άσσο από 2,30 σε 2,00. Πρόκειται για δύο ομάδες πάνω κάτω ίδιας δυναμικότητας με τους γηπεδούχους να έχουν νέο προπονητή στο πάγκο τον Χακάν Κουτλού και να στοχεύουν σε ένα νέο ξεκίνημα για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση που βρίσκονται. Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, στο κύπελλο τη τετάρτη πήραν τη πρόκριση για την επόμενη φάση νικώντας με 4-1 τη Γκαζιαντέπσπορ. Η Μπουγιουκσεχίρ έχει αδυναμίες εκτός έδρας και μένει να δούμε αν οι παίχτες της Ντενιζλίσπορ που θα μπούνε παθιασμένοι για τη νίκη, το εκμεταλλευτούν.

294 2 1,50
Η Ίντερ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 5-3 επί της Παλέρμο τη Πέμπτη και διατήρησε έτσι το +4 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Από την άλλη η Λιβόρνο προέρχεται και αυτή από νίκη κόντρα στην Αταλάντα με 1-0. Από τότε που ανέλαβε ο Κόσμι την ομάδα μετράει δύο στα δύο χωρίς όμως να δούμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ασφαλώς η Ίντερ θα έχει στο μυαλό της το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κ. όπου κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση στην επόμενη φάση. Επί των αγωνιστικών, για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο Λουκαρέλι (9/1), ο Μότσαρτ (4/0), ο Βιτάλε (4/0) και ο Ρίβας (1/0) στον αντίποδα ο Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σνέιντερ (7/2) και τον Κίβου ενώ στον πάγκο θα μείνει ο Ετό. Παρ ότι όπως προείπα οι παίχτες την Ίντερ θα έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι του Κίεβου ο Μουρίνιο δεν νομίζω να αφήσει στη τύχη το σημερινό παιχνίδι.

314 2 1,70
Προσωπικά δεν σας κρύβω ότι με εξέπληξε η απόδοση του διπλού, την περίμενα πιο χαμηλά. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια, η Σίτυ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με καλές ωστόσο εμφανίσεις και η νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι επιτακτική προκειμένου να μη χαθεί η επαφή με πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μπέρμιγχαμ όπως γράφαμε και στο σχετικό αφιέρωμα για τη Premier League, θα έχει δύσκολη χρονιά καθώς διαθέτει ένα πολύ μέτριο ρόστερ. Έδωσε πάντως τέλος, στα αρνητικά αποτελέσματα με τη νίκη της επί της Σάντερλαντ το προηγούμενο Σάββατο με 2-1. Αν παίξει λίγο σοβαρά η Σίτυ δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει από την έδρα της Μπέρμπιγχαμ.

797 2 1.75 (-1.5)
Κλείνουμε τη σημερινή μας τριάδα με ένα παιχνίδι από το μπάσκετ. Εδώ ο ΟΠΑΠ ουσιαστικά μας ζητά να βρούμε το νικητή καθώς το χάντικαπ είναι μόλις στο 1,5. Ποντάρουμε τη ποιότητα των φιλοξενουμένων. Η Βισί ενώ παίζει καλή άμυνα εν τούτοις επιθετικά παρουσιάζει αδυναμίες. Παρ ότι η Ορλέαν έχει και μία πρόσθετη κούραση πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στις εταιρίες του εξωτερικού η απόδοση της απλής νίκης της Ορλεάν κυμαίνεται γύρω από το 1,75 και βαίνει μειούμενο.

ΥΓ: Σε λίγο θα ανέβουν και οι προτάσεις για τα παιχνίδια του Campionato από τον φίλο μου τον Ιταλό.

Καλή τύχη.