Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα, εν αναμονή των κυριακάτικων ντέρμπι τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα,

176 2 1,65
Τι να πρωτοπείς για την Έμπσφιλντ, ότι αν δεν είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί από τη Τσέστερ τώρα θα ήταν εκείνη τελευταία, ότι μετρά μία νίκη σε 21 αγώνες, ότι έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες !!! ή μήπως ότι μετρά στα τελευταία 10 παιχνίδια 9 ήττες και μία ισοπαλία. Από την άλλη η Μάνσφιλντ η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι και είναι από τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ ανόδου, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όντας αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές το προηγούμενο Σάββατο το παιχνίδι της αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας οπότε πήρε ανάσες η ομάδα. Κατά συνέπεια τα δεδομένα μας οδηγούν στο διπλό της ούτως η άλλως ανώτερης ποιοτικά Μάνσφιλντ. Δίκαιη η απόδοση του διπλού.

228 2 1,45
Η ομάδα του Μακ Λάρεν πάει τρένο, δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση με 12 νίκες σε 14 παιχνίδια, και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει έτσι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια παρ ότι το καλοκαίρι αποχώρησαν από την ομάδα δύο βασικότατα στελέχη ο Ελία με τον Αρναούτοβιτς. Από την άλλη η Βίλεμ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της . Στα καθαρά αγωνιστικά εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο επιθετικός Ζέιλερ (14/3) και ο τερματοφύλακας Αρτς (12/0), στο αντίποδα για την Τβέντε εκτός θα είναι μόνο ο Γιάνσεν ο οποίος είχε τροχαίο. Δεν βλέπω έκπληξη και η ομάδα του Μακ Λάρεν θα συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες και κυμαίνεται κατά μ.ο στο 1,50.

717 1 1,75 (-6,5)
Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει διαφορά μεταξύ των εταιριών του εξωτερικού και του ΟΠΑΠ. Στις περισσότερες εταιρίες το διπλό είναι στο 9,5 και ο ΟΠΑΠ το έχει στο 6,5. Ο πανιώνιος είναι εμφανές ότι δεν έχει βρει ακόμα χημεία σαν ομάδα, προέρχεται και από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ηρακλή σε αντίθεση με τον Πανελλήνιο του Ζούρου όπου έχει σαν στόχο τη πρώτη τετράδα και προέρχεται από τεράστια νίκη με 20 πόντους διαφορά επί της Γκραν Κανάρια. Λογικά ο Πανελλήνιος θα κερδίσει άνετα το πανιώνιο.


ΥΓ: Όπως θα είδατε υπήρξε μία καθυστέρηση στην ενημέρωση του site καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα κατέστησε αδύνατη την ενημέρωση του site το πρωί.