Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Κουπόνι των ντέρμπι θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το πρόγραμμα του σαβ/κου. Ενδεικτικά αναφέρω Ατλέτικο Ρεάλ, Τσέλσι Μάντσεστερ, Μπάγερν Σάλκε, Λάτσιο Μίλαν, Ίντερ Ρόμα, Βέρντερ Ντόρτμουντ, Λυών Μαρσείγ κ.α Έτσι για σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με μία δυάδα,

312 2 1,45
Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και κόντρα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος του δίνεται μία πρώτη τάξεως ευκαιρία να κάνει σεφτέ. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο από δικούς του οπαδούς ενώ από την άλλη δίνεται η εντύπωση ότι στον Πανθρακικό περιμένουν μία ήττα ώστε να διώξουν τον Καρτιέ. Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Μάκη Κατσαβάκη. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης με γκολ του Ίβιτς στις καθυστερήσεις, και παρέμεινε στη τρίτη θέση. Από την άλλη ο Πανθρακικός μάλλον αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς δείχνει ότι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει τη πρώτη κατηγορία. Μετρά 8 ήττες σε 9 παιχνίδια, διαθέτει τόσο τη χειρότερη επίθεση όσο και τη χειρότερη άμυνα. Επί των αγωνιστικών, ο Σάντος δεν υπολογίζει στου τραυματίες Χαλκιά, Κονσεισάο, Φιλομένο, Αμπουμπακαρί και Μπιζέρα ενώ αμφίβολος δίνεται ο Βιερίνια. Για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο Ολισε, ο Βαλάσκο, ο Εγκαμπί και ο Τροίζε. Αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει και το πανθρακικό, ποιον θα κερδίσει; Πάντως το 1,45 του ΟΠΑΠ είναι μικρό καθώς στις εταιρίες του εξωτερικού παίζεται γύρω στο 1,55.

335 2 1,85
Έχουμε τονίσει κατ επανάληψιν ότι η Ρόζελαρ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στο Βέλγιο και είναι το καυτό φαβορί για τον υποβιβασμό. Και όπως βλέπετε και στη βαθμολογία βρίσκεται στη τελευταία θέση με 8 ήττες σε 13 παιχνίδια. Ωστόσο τη προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και πήρε ισοπαλία με 2-2 μέσα στην έδρα της Βέστερλο αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 !!! Από την άλλη Ζούλτε Β. ήρθε και αυτή ισόπαλη με 2-2 μέσα στην έδρα της με τη Σαρλερουά, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η Ζούλτε πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με μπόλικο ταλέντο και με έφεση στο σκοράρισμα. Στόχος της ομάδας είναι η είσοδο στα πλεϊ οφ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, η Ζούλτε πιστεύω ότι εύκολα δύσκολα θα βρει τον τρόπο και θα σκοράρει. Κατά συνέπεια πάμε στο διπλό σε μία καλή και δίκαιη απόδοση.

Καλή τύχη.