Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν (Μαρία, Δέσποινα κ.α ). Στοιχηματικά τώρα, το κουπόνι θέλει προσοχή αφού δεν γνωρίζουμε κατά πόσο επηρέασε η διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων, τις ομάδες και τους παίχτες. Έτσι για σήμερα έχω ξεχωρίσει την ακόλουθη τριάδα,

222 1 1,55
Αμφότερες οι ομάδες απογοητεύουν, με τη Χέρτα να είναι στο πάτο της βαθμολογίας με 10 ήττες σε 12 παιχνίδια και τη Στουτγάρδη να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο το ρόστερ της Στουτγάρδης δεν είναι επ ουδενί για αυτή τη θέση και είναι θέμα χρόνου να πάρει μπροστά η μηχανή. Ο Μπάμπελ στηρίζεται από τον κόσμο, όπου και σήμερα αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο , παρά το κάκιστο ξεκίνημα. Τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν και σήμερα δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Στουτγάρδη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφού αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα της φετινής bundesliga, τη Χέρτα όπου δεν φαίνεται φως στο τούνελ για το εγγυς μέλλον. Επί προσθέτως θα έχει και 5 απουσίες εκ των οποίων οι τρεις βασικών παιχτών. Αν και η απόδοση του ΟΠΑΠ στον άσσο, είναι από τις μικρότερες που κυκλοφορούν πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η Στουτγάρδη να αναστηθεί και να δείξει στο χορτάρι την ποιότητά της .

304 2 1,45
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να είναι στη προτελευταία θέση μετρώντας όλες και όλες 4 νίκες σε 15 παιχνίδια από την άλλη οι φιλοξενούμενοι και φέτος είναι το καυτό φαβορί για το τίτλο και δίκαια βρίσκεται στη πρώτη θέση. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, συν τις άλλοις η Κάπφενμπεργκ θα έχει και απουσίες. Σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν ρίξει την απόδοση του διπλού σε επίπεδα ΟΠΑΠ ή ακόμα και πιο κάτω (π.χ stan james 1.40). Λογικά η Σάλτσμπουργκ θα πάρει ένα ακόμα τρίποντο.

318 2 1,60
Αν και η Ίντερ μεσοβδόμαδα έχει πολύ σπουδαίο παιχνίδι μέσα στο Καμπ Νου με τη Μπαρτσελόνα όπου , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια εν τούτοις πιστεύω ότι δεν θα αφήσει το παιχνίδι με τη Μπολόνια. Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Ρόμα, σε ένα παιχνίδι όπου δεν ήταν καθόλου καλή. Αντίθετα η Μπολόνια επικράτησε με 3-1 επί της Παλέρμο (την κολακεύει ωστόσο το σκορ) και ξεκόλλησε έτσι από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Επανήλθε κάπως και η ηρεμία στην ομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Μουρίνιο θα κατεβάσει τη βασική 11αδα με Μιλίτο και Ετό μπροστά. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες και η παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους, οπότε πάμε στο διπλό.

Καλή τύχη.

Αν υπάρξει κάτι καλό εννοείται πως θα επανέλθω ...