Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ... (ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΗΝΙΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ)


Μετά και από το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή αρχίζει να επιβεβαιώνεται μία σκέψη που είχα από την αρχή της χρονιάς. Ότι φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν με απασχολεί αν ο Ολυμπιακός αδικήθηκε ή όχι στη φάση του Μήτρογλου αλλά το τι κρύβεται από πίσω, στο βάθος. Ασφαλώς το λάθος ήταν ανθρώπινο, ήταν μία δύσκολη φάση για τον επόπτη αλλά ποτέ στο παρελθόν διαιτητής δεν θα ακύρωνε γκολ του Ολυμπιακού, στην πλειοψηφία τους όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δίνονταν πάντα υπέρ του Ολυμπιακού. Φέτος στις 10 πρώτες αγωνιστικές αυτό συνέβη ήδη δύο φορές .
Είναι φανερό ότι με την αποχώρηση Γκαγκάτση έχασε και τα ηνία ο Σωκράτης Κόκκαλης και πέρασαν σε άλλον. Φαίνεται ότι κατέρρευσε και το όλο ''σύστημα'' που ήθελε τον Ολυμπιακό όταν δεν ήταν στη μέρα του με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια και κατ επέκταση και τα πρωταθλήματα. Τα θυμόμαστε όλοι καλά. Είναι αυτό που λέμε ότι ο έχει καιρός γυρίσματα…
Και όσο για το πρωτάθλημα, νομίζω ότι θα βαφτεί πράσινο όχι τόσο για το λόγο που προανέφερα όσο γιατί ο παναθηναϊκός αφενός έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος στο πάγκο αλλά και επειδή ο Ολυμπιακός θα κάνει γκέλες με τους μικρούς.