Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλημέρα, χτες μας πέρασε εύκολα ο άσσος της Μπούρσασπορ (1,65) που νίκησε με 6-1 την Εσκισεχίρσπορ αλλά δεν μας πέρασε το διπλό της Λανούς (2,35), είπαμε και χτες ότι είχε ρίσκο, προηγήθηκε στο 9’ αλλά ισοφαρίστηκε στο 60΄, και το παιχνίδι τελείωσε 1-1. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού, επιτρέψτε μου ένα μόνο σχόλιο για το Χιχόν Ρεάλ. Η Ρεάλ, όσο και αν φανεί σε κάποιους παράξενο αυτό που θα πω, θεωρώ ότι έπαιξε χειρότερα ακόμα και από το τρόπο παιχνιδιού του παναθηναϊκού. Οι φάσεις που έκανε μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ας περάσουμε όμως και στα σημερινά,

395 2 1,55
Η Γιουβέντους μετά από ένα μήνα, η τελευταία της νίκης ήταν στης 19/9, κέρδισε 1-0 την Μακάμπι με σωτήρα τον Μπουφόν. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνίστηκες και πλέον τα περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχουν. Ήδη υπάρχουν μουρμούρες για τον Φεράρα. Από την άλλη η Σιένα βρίσκεται στη προτελευταία θέση με 5 ήττες στα 8 παιχνίδια. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και νέα ήττα από τη Πάρμα με 1-0. Υπό έντονη αμφισβήτηση ο προπονητή της Τζαμπάλο Επί των αγωνιστικών, εκτός για τους γηπεδούχους είναι οι βασικοί Φίνι (8/1) και Γκετσάλ (8/1) ενώ για τη Μεγάλη κυρία εκτός είναι ο Ντελ Πιέρο, ο Μαρκίζιο, ο Τιάγκο, ο Σαλιχάμιτζιτς και ο Ζεμπινά. Θυμίζω για όσους δεν το ξέρουν ότι Σιένα και Γιουβέντους διαθέτουν φιλικές σχέσεις. Και η προϊστορία υπέρ μας, κατά συνέπια διπλό.

436 1 2.05
Η Στρόμγκοτσεντ είναι αυτή που θέλει τους βαθμούς της νίκης σε αυτή την αναμέτρηση καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη διαχωριστική γραμμή. Τη τελευταία αγωνιστική δε παίζει με την Άαλεσουντ εκτός έδρας. Είναι αλήθεια ότι όταν η Στρόμγκοτσεντ παίζει εντός θυμίζει ομάδα πρωταθλητισμού (8-3-3) αλλά όταν παίζει εκτός χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Ενδεικτικά να σας πω ότι μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τη πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 14 μήνες. Από την άλλη η Βίκινγκ είναι τραγική κατάσταση, έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, υπάρχουν και μουρμούρες στην ομάδα. Λογικά η Στρόμγκοτσεντ μέσα στο κάστρο της θα πάρει τη νίκη σωτηρία. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες και πλέον η απόδοση του ΟΠΑΠ είναι άκρως ανταγωνιστική.

722 2 1,75 (-0,5)
Η Βαγιαδολιδ όντας νεοφώτιστη έχει ως πρώτο στόχο τη παραμονή ενώ η φιλοξενούμενοι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που κινείται στη πρώτη εξάδα. Ποντάρουμε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, που όπως και να το κάνουμε και πιο έμπειρη ομάδα είναι αλλά και ποιοτικά είναι ένα σκαλί παραπάνω από τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, θα κριθεί στο πόντο. Το πλεονέκτημα της ελληνικής εταιρίας ουσιαστικά μας ζητά να βρούμε το νικητή, και επιλέγουμε την Γκραν Κανάρια που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Σε μίση ώρα θα ανέβουν και οι προτάσεις του φίλου μου του Ιταλού για τα παιχνίδια της Ιταλίας.