Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το Σαβ/κο αυτό, ως το Σαβ/κο των ντέρμπι. Ενδεικτικά αναφέρω Ρίβερ Μπόκα, Λίβερπουλ Μάντσεστερ Γ , Φενερμπαχτσέ Γαλατασαράι και αρκετά άλλα. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη δυάδα,

234 1 1.60
Ξεκίνημα από τη Τουρκία, εκεί όπου η Μπούρσασπορ μέσα στο καυτό Αττατούρκ αντιμετωπίζει την Μπουγιουκσεχίρ. Το κλίμα στις τάξεις της Μπούρσασπορ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, υπάρχει ενθουσιασμός και πίστη ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά φέτος και θα χτυπήσει τριάδα. Η ομάδα ήδη μετρά τέσσερις σερί νίκες ενώ μέσα στο Αττατούρκ, που είναι από τις πιο καυτές έδρες στη γειτονική χώρα μετρά 3 νίκες σε 4 παιχνίδια. Από την άλλη η Μπουγιουκσεχίρ παρ ότι βρίσκεται στην 8η θέση εν τούτοις πιο πολύ το οφείλει στη τύχη, πρόκειται για μία μέτρια ομάδα με αδυναμίες εκτός έδρας. Πέρα από αυτό το γεγονός η ομάδα της Μπογιουκσεχίρ θα έχει και πολλές απουσίες σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θα έχουν μόνο μία απουσία. Έπειτα παρατηρώ μία πτώση σε πολλές εταιρίες του άσσου ενώ και στο ανταλλακτήριο τιμάται δεόντως ο άσσος.

358 2 2,35
Η Ρασίνγκ συνεχίζει να απογοητεύει με πολύ κακές εμφανίσεις και αναπόφευκτα ήρθε και νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Αρχεντίνος, έστω και αν αδικήθηκε από τη διαιτησία. Ούτε και η αλλαγή προπονητή (υπηρεσιακός) της έκανε καλό, ήδη η διοίκηση ψάχνει για νέο προπονητή. Από την άλλη φέτος βλέπουμε μία αγνώριστη Λανούς μη θυμίζοντας σε τίποτα την περσινή και προπέρσινη ομάδα. Ωστόσο τη προηγούμενη αγωνιστική έδειξε να συνέρχεται με την ισοπαλία με το 1-1 στο ντέρμπι με τη Βελέζ. Θύμισε κάτι από το καλό εαυτό της. Παίρνω το ρίσκο και πάω στο διπλό, ποντάρω στην αναγέννηση της Λανούς, καλή και η απόδοση. Αν αναστηθεί σήμερα η Ρασίνγκ, τι να πω χαλάλι της.

Καλή έκπληξη βλέπω το διπλό στο παιχνίδι Σταντάρ Λ. με τη Ζούλτε Β. με απόδοση 6,00

Καλή τύχη.