Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ


Μας πέρασε χτες το διπλό της Μαρσέιγ (1,85), του οποίου μάλιστα την απόδοση την έριξε ο οπαπ στο 1,75. Νομίζω ότι σαν μονό αποδεκτό ήταν ένα δυνατό σημείο. Κατά τα άλλα για το Ρεαλ Μίλαν τα γράψαμε χτες το βράδυ, τα υπόλοιπα αποτελέσματα λίγο πολύ αναμενόμενα με μόνη εξαίρεση τον άσσο της Βόλφσμπουργκ. Σήμερα έχουμε Europa League εκεί όπου ο παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ με την Στουρμ Γκρατς και η ΑΕΚ εκτός έδρας με τη Μπάτε Μπορίσοφ.

141 2 1,50
Η Βέρντερ με νίκη ουσιαστικά κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήδη μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στη Χόνφεχάιμ το Σάββατο και αισίως έχει φτάσει τα 13 παιχνίδια αήττητη. Ο Τόμας Σάαφ θα κατεβάσει βασικούς δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές τουλάχιστον, αυτό είδα στις πιθανές συνθέσεις στη kicker. Από την άλλη η ουραγός του ομίλου Αούστρια παρ ότι έχει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι επί της Σάλτσμπουργκ με 1-0. Οι πολλές και σημαντικές απουσίες (5 σίγουρα εκτός και 2 αμφίβολοι, όλοι βασικοί) που έχει η Αούστρια αλλά και η ανωτερότητα της Βέρντερ που δείχνει μία αλλαγή φιλοσοφίας από τα πλοηγούμενα χρόνια μας οδηγεί στο διπλό.

149 2 1,60
Η Τβέντε πάει τρένο σε Ολλανδία και Ευρώπη, προέρχεται από τη νίκη το Σάββατο επί της Αλκμάαρ με 3-2 και σήμερα πάει στη Μολδαβία με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη και τη διατήρηση της πρωτιάς στον όμιλο. Ο Μακ Λάρεν θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Από την άλλη Σερίφ Τιρασπόλ την είδαμε και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι τρίτη στο Μολδαβικό πρωτάθλημα. Ο τρόπος παιχνιδιού της είναι 10 άτομα πίσω στην άμυνα και θεός μαζί μας μέχρι να φάει το πρώτο γκολ. Νομίζω ότι η ομάδα του Μακ Λάρεν θα συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.

145 1 2,65 Χ 3,20
Δεν βλέπω την ΑΕΚ να φέρνει διπλό μέσα στην Λευκορωσία. Η ΑΕΚ απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, έτυχε και πήρε τη νίκη με την Μπενφίκα τη προηγούμενη αγωνιστική. Το μυαλό όλων παιχτών, οπαδών και διοίκησης είναι στο αύριο και όταν λέω αύριο εννοώ την ενδεχόμενη πώληση των μετοχών σε ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία. Από την άλλη η Μπάτε μπορεί να μην είναι τίποτα το σπουδαίο ως ομάδα παίζει όμως χαλαρά καθώς ήδη έχει στεφθεί από της 5 Οκτωβρίου πρωταθλήτρια. Επίσης αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο άσσος έχει τραβήξει αρκετό τζίρο στο ανταλλακτήριο.

Καλή τύχη.