Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ


Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, πολλά τα παιχνίδια σήμερα και αφήνω τους περιττούς προλόγους και περνάω κατ ευθείαν στα προτεινόμενη τριάδα.

179 2 1,90
Η Λέφσκι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος αυτή τη περίοδο όπου έχει να σκοράρει εδώ και 210 λεπτά. Η ομάδα μαστίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα ενδεικτικό είναι ότι τη προηγούμενη εβδομάδα κάποιος έστειλε ένα φαξ ζητώντας από τη Λέφσκι να παραχωρήσει τους 4 καλύτερούς της παίχτες στην Ρούμπιν Καζάν έναντι 4 εκατ. ευρώ. Έτσι έφυγαν αυτοί οι τέσσερις παίχτες πήγαν στη Ρωσία αλλά οι άνθρωποι της Ρούμπιν Καζάν δεν ήξεραν απολύτως τίποτα. Με αποτέλεσμα και οι 4 αυτοί παίχτες να μην αγωνιστούν στο ντέρμπι με τη ΤΣΣΚΑ και η Λέφσκι να χάσει. Απίθανα πράγματα. Από την άλλη η Λάτσιο δεν πατάει καλά στα πόδια της, προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 με τη Παλέρμο σε ένα παιχνίδι όπου ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Βέβαια η Λάτσιο καλείται να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Λοτίτο έχει δώσει εντολή να παραγκωνιστούν κάποιοι παίχτες επειδή δεν ανανεώνουν τα συμβόλαια τους με αποτέλεσμα οι επιλογές να περιορίζονται. Ειδικά σήμερα θα έχει πολλές απουσίες συγκεκριμένα θα έχει έξι απουσίες. Και η Λέφσκι από την άλλη θα έχει αρκετές απουσίες. Στο δια ταύτα η Λάστιο πιστεύω εύκολα δύσκολα να το πάρει το παιχνίδι και να ρεφάρει έτσι την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Σάλτσμπουργκ με 2-1.

183 2 1,65
Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε πολύ κατάσταση μετρά 7 στα 7 στο τουρκικό πρωτάθλημα αν και τη κυριακή για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντάλιασπορ χρειάστηκε το γκολ του Σεμιχ Σεντούρκ στο 90’ λεπτό. Στο Europa League ωστόσο δεν ξεκίνησε με το δεξί καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Τβέντε. Άρα στο αποψινό παιχνίδι η νίκη είναι το κυρίαρχο ζητούμενο. Ο Νταούμ βέβαια άφησε στη Πόλη τους Γκουίθα, Γκιονούλ και Αντρέ Σάντος προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Επανέρχεται στη βασική 11δα ο Ρομπέρτο Κάρλος ενώ είναι πιθανόν να δούμε και το βραζιλιάνο Ντέιβιντ στην 11αδα. Παρά τις απουσίες η Φενέρμπαχτσε είναι σε θέση να περάσει από την έδρα της Σεριφ Τιρασπόλ, την οποία είχαμε τη τύχη να δούμε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, και μου φάνηκε για να το πω απλά και λαϊκά ομάδα της πλάκας. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού με το 1,65 του οπαπ να είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Δεν αποκλείω καθόλου ο οπαπ να ρίξει την απόδοση του διπλού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

191 2 2,65 Χ 3,20
Ο παναθηναϊκός είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Βουκουρέστι καθώς η το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οπότε η Ραπίντ χάνει το 12 παίχτη της. Επίσης σήμερα από τη Ραπίντ θα λείψουν δύο βασικά στελέχη της ο επιθετικός Νικουλάε και ο μέσος Εντόι. Από την άλλη δεν ξέρουμε ακόμα με σιγουριά την 11αδα που θα κατεβάσει ο Τεν Κάτε παρ όλα αυτά μόνο και μόνο από κεκτημένη ταχύτητα ο παναθηναϊκός είναι σε θέση να μη χάσει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε περίπτωση ήττας ο παναθηναϊκός ίσως να μπει σε μπλεξίματα για τη συνέχεια.

Καλή τύχη !!!