Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Χτες Τρίτη και 13, μας πέρασε άνετα το διπλό της Ολλανδία όπου ο ΟΠΑΠ όπως γράφαμε χτες το πρωί, το έριξε στο 2,00 από το 2,25 αλλά χάσαμε το φαινομενικά σίγουρο, το διπλό της Κονγκσβίγκερ η οποία ήρθε ισόπαλη με την υποβιβασμένη και τελευταία Σκέιντ και έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στη πρώτη θέση και να έχει εκείνη το πρώτο λόγο για την απευθείας άνοδο. Έχω την αίσθηση και κρατήστε αυτό που θα πω ότι από αυτό το αποτέλεσμα και ας είναι στη δεύτερη θέση (δηλ. σε θέση απευθείας ανόδου) αυτή τη στιγμή, η Κονγκσβίγκερ θα χάσει την απευθείας άνοδο.
Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά, στα σημερινά το παιχνίδι που κλέβει την εντυπώσεις είναι το Ουρουγουάη και τη Αργεντινή. Η μητέρα των μαχών, μιλάμε ότι θα πέσουν κορμιά. Η Ουρουγουάη με νίκη περνάει στο Μουντιάλ στη θέση της Αργεντινής ενώ η Αργεντινή θέλει ή νίκη ή ισοπαλία. Νομίζω ότι αξίζει να μείνουμε ξάγρυπνοι και να δούμε το παιχνίδι. Ας περάσουμε όμως και στις σημερινές προτάσεις.

120 1 1,50
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το Μαυροβούνιο μέσα από τις Εθνικές ομάδες προσπαθεί να δηλώσει παρών. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα νεοσύστατο κράτος. Οι παίχτες βγάζουν μεγάλος πάθος στο γήπεδο είναι ένα είδος εθνικής υπόθεσης για αυτούς, έχουν πάντως για να μην τους αδικούμε ποιότητα σαν ομάδα. Λογικά είναι σε θέση να πάρει το τρίποντο απέναντι στο Καζακστάν και να διεκδικήσει τη πρόκριση. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα μείνει πίσω. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού ενώ το 1,50 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Επίσης και στο ανταλλακτήριο έχει τραβήξει τζίρο ο άσσος.

138 2 1,65
Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Άρβοκατ κόντρα στην Τουρκία την οποία κέρδισε με 2-0 δίνοντας υποσχέσεις για κάτι καλό στο μέλλον. Ο Άρβοκατ δήλωσε ότι πάμε στο Ταλίν για τη νίκη, οι παίχτες έχουν μεγάλο κίνητρο καθώς θέλουν να δείξουν κάτι στο νέο προπονητή οπότε και εμείς πάμε στο διπλό, σε μία πετσοκομμένη πάντως απόδοση από μεριάς ΟΠΑΠ όταν στο εξωτερικό η απόδοση του διπλού κυμαίνεται γύρω στο 1,90.

139 2 2,15
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι Σλοβάκοι μετά την ήττα τους το Σάββατο από τη Σλοβενία σήμερα θέλουν νίκη και μόνο νίκη. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα βρεθούν στη δεύτερη θέση αφού η Σλοβενία θα κερδίσει το Σαν Μαρίνο. Η Πολωνία είναι παντελώς αδιάφορη, θα γίνουν και κάποιες αλλαγές ενώ οι Πολωνοί φίλαθλοι σκέφτονται να κάνουν αποχή από το σημερινό παιχνίδι λόγο της κακής πορείας της εθνικής τους ομάδα. Να πούμε βέβαια ότι η ομάδα της Σλοβακίας θα έχει τέσσερις απουσίες. Παίζουμε το κίνητρο έναντι της αδιαφορίας σε μία πολύ καλή απόδοση.

Καλή τύχη !!!