Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταία μέρα του μήνα και πολλά σημεία φαίνεται να ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, πολλά τα 1,40 και 1,45 που κυκλοφορούν ωστόσο θέλει πολύ προσοχή και να δούμε πόσα θα επιβεβαιωθούν. Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει σήμερα. Μεσοβδόμαδα έχουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που σημαίνει ότι κάποιες ομάδες ενδέχεται να έχουν εκεί το μυαλό τους. Έτσι για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη τριάδα,

205 1 1.75
Η Πάτρικ θιστλ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με 4-1-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια. Στην έδρα της δε μετρά 4 νίκες σε 5 παιχνίδια χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Από την άλλη η νεοφώτιστη Ρέιθ έχει ως στόχο τη παραμονή, έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, βρίσκεται στη πέμπτη θέση αλλά σήμερα θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες και το 1,75 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Τόσο το ρεπορτάζ όσο και η δύναμη της έδρας μας οδηγεί στον άσσο.

228 1 1,40
Αν και η μικρή η απόδοση θα τιμήσω αυτόν τον άσσο. Η Βασίλισσα με την ντροπιαστική ήττα από ομάδα Γ Εθνικής για το κύπελλο με 4-0 θα θέλει να ξεπλύνει κάπως τη ντροπή. Προέρχεται από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (Μίλαν, Χιχόν, Αλκορόν) και η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει έντονη γκρίνια από τους οπαδούς, από τη διοίκηση που ξόδεψε εκατομμύρια ασκείται πολύ μεγάλη πίεση στο Πελεγκρίνι και πλέον στη Μαδρίτη είναι διάχυτη η αίσθηση ότι στο σημερινό παιχνίδι αλλά και σε αυτό με τη Μίλαν που έρχεται, ο Χιλιανός τεχνικός παίζει το κεφάλι του. Η Χετάφε που βρίσκεται στην 8η θέση, αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός έδρας μετρώντας τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Επί των αγωνιστικών, για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο Κ.Ρονάλντο, ο Φαν Ντερ Φάαρτ αλλά επιστρέφουν ο Ιγκουαίν, ο Ντιαρρά και ο Πέπε. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Σε πολλές εταιρίες του εξωτερικού πέφτει η απόδοση του διπλού, αλλά εγώ επιμένω στον άσσο. Κλείνοντας υπενθυμίζω τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων.

184 2 1,95 (Έπεσε η απόδοση)
Η Εμπσφιλντ συνεχίζει το κατήφορο και σημείωσε αισίως 10 παιχνίδια χωρίς νίκη. Βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας, στην έδρα της δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη ( 0-4-4), πετυχαίνει πολύ δύσκολα το γκολ και είναι λογικό αυτό γιατί το καλοκαίρι αποδυναμώθηκε αισθητά, χάνοντας και το πρώτο σκόρερ της. Από την άλλη η Ρέξαμ αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές, έχει καλό ρόστερ με ταλέντα, εκτός έδρας βέβαια δεν τα πάει καλά έχοντας τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Το διπλό έχει φορτωθεί πάρα πολύ στο ανταλλακτήριο, η απόδοση του διπλού πέφτει παντού για αυτό και την έριξε ο ΟΠΑΠ. Όλα συνηγορούν στο διπλό.

Καλή τύχη.