Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή δυάδα αφού δεν μας διέψευσε τόσο η Χόνφεχαιμ η οποία ηττήθηκε από την Μάιντζ με 2-1, μάλιστα σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ίβανσιτς , όσο και η Τότεναμ που αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο Ρίμποκ με την Μπόλτον. Αυτά για χτες και ας περάσουμε στα προτεινόμενα σημεία για σήμερα Κυριακή.

492 2 1,40
Ξεκίνημα από τη Τουρκία, και από τον αγώνα της Ανκαραγκούτσου με τη Γαλατασαράι. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα από τη γκέλα ης προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στην έδρα τους από την Εσκισεχιρσπόρ, έπεσαν από τη κορυφή. Ενώ σταμάτησε και το σερί των έξι συνεχόμενω ν νικών. Από την άλλη η Άνκαραγκούτσου δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας μόλις μία νίκη στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επί της Γκαζιαντεπσπορ, και το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Δύσκολα όμως η Γαλατά θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα κόντρα σε μία ομάδα όπου της έχει πάρει τον αέρα μετρώντας 5 νίκες στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Άνκαρα. Κατά συνεπεια πάμε στο διπλό.

507 2 2,00
Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να έχουν 2 νίκες στις 7 πρώτες αγωνιστικές και τους φιλοξενούμενους μόλις μία. Επίσης και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Λιλ βέβαια ξέσπασε στην έδρα της Σλάβια Πράγας όπου την σκόρπισε στους 5 ανέμους με το επιβλητικό 1-5. Αν είναι η αρχή της ανάκαμψης για τη Λιλ, δεν το ξέρω. Θα το μάθουμε όμως απόψε. Η νεοφώτιστη Μπουλόν πέρα ότι σκοράρει με αίτηση, έχει πολλές και σημαντικές απουσίες που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Λιλ είναι κάποια σκαλιά παραπάνω σε ποιότητα μας οδηγούν στο διπλό. Ένα διπλό βέβαια που αν θα έρθει, πιστεύω ότι θα μας βγάλει τη ψυχή μιας και το βλέπω στο γκολ. Αξίζει όμως το κόπο αφού πιστεύω ότι η Λιλ είναι σε θέση να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο.

530 1 1,40
Βίοι αντίθετοι οι πορείες των ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Απερτούρα. Με την Τολούκα να είναι στη πρώτη θέση με 8 νίκες σε 10 παιχνίδια ενώ η Σαν Λούις βρίσκεται στη 14η θέση με μόλις δύο νίκες σε αυτές τις 10 πρώτες αγωνιστικές. Μία Σαν Λούις όπου δεν παρουσιάζει καθόλου καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια της και προέρχεται από δύο παιχνίδια στα οποία δέχτηκε τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα. Αντίθετα η Τολούκα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 1-2 στο ντέρμπι με τη Κρουζ Άζουλ. Νομίζω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα μιλήσει ο νόμος του "ΝΕΜΕΣΙΟ ΝΤΙΕΣ" και η Τολούκα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εξ άλλου μέσα στην έδρα της μετρά ήδη 5 στα 5 και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το 6 στα 6.

544 2 1,45
Πέρα από τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων πρέπει να τονίσουμε τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων με την Ολιάνενσε να έχει πέντε παίχτες δανεικούς από την ομάδα της Πόρτο. Λογικά αν παίξει λίγο σοβαρά η Πόρτο και παρ ότι έχει τη κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλέτικο όπου νίκησε ε 2-0, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Καλή ψήφο σε όλους !!!