Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημέρα, όπως γράφαμε και χτες τα παιχνίδια για τη τελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής κλέβουν τη παράσταση. Σήμερα ωστόσο έχουμε παιχνίδια για τα προκριματικά under 21. Εκεί όπου η εθνική μας μετά τη νίκη επί των Πορτογάλων λογικά θα συνεχίσει νικηφόρα αφού αντιμετωπίζει τους μέτριους Λετονούς. Το παιχνίδι ξεκινάει στης 19:00 και καλύπτεται από την ΝΕΤ. Στοιχηματικά για σήμερα έχω κρατήσει δύο παιχνίδια.

108 2 1,50
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η Σκέιντ είναι τελευταία και υποβιβασμένη ενώ η Κονγκσβίγκερ είναι στη τέταρτη θέση (με ένα παιχνίδι λιγότερο, το αποψινό δηλαδή) και διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Με νίκη στο αποψινό παιχνίδι περνάει στη πρώτη θέση άρα και στην απευθείας άνοδο. Να θυμίσω απλά ότι οι δύο πρώτες ανεβαίνουν στη πρώτη κατηγορία απευθείας ενώ από τη τρίτη έως τη πέμπτη θέση παίζουν αγώνες μπαράζ. Η Σκέιντ είναι φανερό ότι τα έχει παρατήσει μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια από την άλλη η Κονγκσβίγκερ τα δίνει όλα για την άνοδο και δεν βλέπω το λόγο να χάσει αυτή τη τεράστια ευκαιρία που της δίνεται κόντρα στην ουραγό Σκέιντ. Ειλικρινά θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν έρθει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το διπλό. Πολύ καλή και η απόδοση του ΟΠΑΠ ή για να το πω πιο σωστά είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί για το διπλό και έχω την αίσθηση ότι θα ρίξει την απόδοση κατά τη διάρκεια της μέρας.

104 2 2,25
Παίρνοντας το ρίσκο, επιλέγουμε τους Ουράνιε σε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο καθώς οι Πολωνοί έχουν δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Αλλά όπως και να το κάνουμε οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2006 και 2007 είναι ανώτερη σαν ομάδα. Διαθέτει παίχτες που παίζουν βασικοί στις ομάδες και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η απόδοση στο διπλό του οπαπ είναι η μεγαλύτερη που κυκλοφορεί και κατά πάσα πιθανότητα η απόδοση θα πέσει.

Καλή μας τύχη !!!