Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Καταστροφική ήταν η χθεσινή μέρα για τους παίχτες του στοιχήματος, και ειδικά για αυτούς που παίζουνε τα λεγόμενα τοκογλυφικά δελτία. Πρώτο και καλύτερο η γκέλα της Μπαρτσελόνας όπου ηττήθηκε με 1-2 μέσα στη Βαρκελώνη από την Ρούμπιν Καζάν. Έπειτα στον ίδιο όμιλο γκέλαρε και η Ίντερ παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στην Ντιναμό Κιέβου. Ακόμα και η Άρσεναλ έφερε ισοπαλία μέσα στην έδρα της Άλκμααρ με 1-1. Από εκεί και πέρα ήμασταν από τους λίγους που μιλήσαμε για την έκπληξη της Ουνιρέας μέσα στη Ρείντζερς τη στιγμή που όλοι το πρότειναν στον άσσο. Μιλήσαμε επίσης για το διπλό της Σεβίλλης, για τον άσσο του Ολυμπιακού και το διπλό της Φιορεντίνα. Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά, για σήμερα θα κρατήσω μόνο το διπλό της Μαρσέιγ.

132 2 1,85
Η Ζυρίχη προέρχεται από τη τεράστια νίκη μέσα στο Μιλάνο επί της Μίλαν με 1-0, ωστόσο στην Ελβετία δεν τα πάει καλά έχοντας μείνει ήδη 16 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και ενώ είμαστε μόλις στη 12η αγωνιστική. Από την άλλη η Μαρσείγ προέρχεται από δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο και το παιχνίδι με τη Ζυρίχη είναι κομβικής σημασίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νανσί με 3-0. Επί των αγωνιστικών τους γηπεδούχους εκτός είναι ο καλύτερος τους παίχτης ο επιθετικός Ασλί ενώ από τους φιλοξενούμενους εκτός θα είναι ο Ντιαουρά, ο Ρολ και ο Ροντρίγκεζ. Στο δια ταύτα αν θέλει πρόκριση στην επόμενη φάση η Μαρσείγ τότε στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Ζυρίχη πρέπει να κάνει το απόλυτο.

ΥΓ: Το Ρεάλ Μίλαν σήμερα κλέβει τη παράσταση για πολλούς και διαφόρους λόγους. Η μεγάλη επιστροφή … αλλά σαν αντίπαλος πλέον …