Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Για αρχή θα έλεγα ότι το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ναι μεν υπάρχουν κάποια σημεία που λογικά θα περάσουν αλλά είναι σε πολύ μικρές αποδόσεις. Έπειτα μην ξεχνάμε ότι Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη έχουμε CHL και Europa League αντίστοιχα. Οπότε το σκηνικό το έχουμε δει πολλές φορές, με ομάδες να έχουν εκεί το μυαλό τους και να κάνουν γκέλες στις εγχώριες διοργανώσεις. Για σήμερα έχω επιλέξει την ακόλουθη δυάδα,

219 2 1,85
Η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και δείχνει από νωρίς ότι είναι ικανή να σπάσει το δίπολο Ζυρίχη Βασιλεία. Το έδειξε και την τετάρτη με τη νίκη της με 3-0 απέναντι στη Ζυρίχη. Βρίσκεται στη κορυφή με 25 βαθμούς και όσο σκοράρει δεν θα έχει πρόβλημα. Από την άλλη η Σεν Γκάλεν έχει ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 4-0 από τη Βασιλεία. Εκτιμώ ότι η Γιουνκ Μπόις είναι σε θέση να περάσει από την έδρα της Σεν Γκάλεν, βασιζόμενος στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία της . Δίκαιo το 1,85 του οπαπ.

221 2 1.45
Η Κάρντεν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στη τελευταία θέση με 6 ήττες σε 8 παιχνίδια. Χαρακτηριστικό δεν είναι το γεγονός ότι έχει δεχτεί σε αυτά τα 8 παιχνίδια 22 τέρματα. Σχεδόν 3 γκολ ανά παιχνίδι. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε τις πάρα πολλές απουσίες που έχει. Ειδικά στην άμυνα ο προπονητής της θα πρέπει να κάνει αλχημείες για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν. Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στη πρώτη θέση με 5 νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Επέστρεψε με γκολ τη προηγούμενη αγωνιστική και ο Γιάνκο, σήμερα θα έχει τέσσερις απουσίες αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρές. Αν παίξει λίγο σοβαρά θα περάσει και από την έδρα της Κάρντεν. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι έχει παιχνιδι μεσοβδόμαδα με τη Βιγιαρεάλ. Βέβαια τα 1,45 στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ειδικά σε διπλό δεν είναι και ότι το καλύτερο.


Καλή μας επιτυχία !!!