Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (update 14:30)

Μετά τους μεσοβδόμαδους αγώνες για το Champions League και το Europa League επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Αν και σήμερα νομίζω ότι το μπάσκετ κλέβει τις εντυπώσεις μιας και έχουμε φτάσει στους ημιτελικούς. Εκεί όπου η εθνική μας ομάδα χτες νίκησε τη Τουρκία και προκρίθηκε. Σε ένα παιχνίδι που ήταν δικό της αλλά με κάποια αυτοκτονικά λάθη οδηγηθήκαμε σε παράταση και είχαμε αγχωτικό φινάλε. Σημασία ωστόσο έχει η πρόκριση και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία νέα ομάδα. Και αυτό έχει τη δικιά του σημασία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και το προπονητή. Ας περάσουμε όμως να δούμε τη προτεινόμενα σημεία για σήμερα Σάββατο σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

281 over 1,70
Αμφότερες οι ομάδες παίζουν επιθετικά. Ενδεικτικό είναι ότι η Ντάγκεναμ έχει τη πρώτη καλύτερη επίθεση στη κατηγορία και η Μπέρτον τη τρίτη καλύτερη επίθεση. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οπότε το οβερ είναι μία καλή επιλογή σε αυτό το παιχνίδι.

306 2 1,85
Η Ινβερνές έδειξε να συνέρχεται με τη νίκη της με 3-0 στην έδρα της Μόρτον. Είναι αλήθεια πάντως ότι δεν έπαιξε και καμία σπουδαία μπάλα. Από την άλλη Η Έντρι που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ειρ τη προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους με την ομάδα του Μπρούστερ να έχει ως στόχο την άνοδο ενώ οι φιλοξενούμενοι την αποφυγή του υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά υπάρχουν πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους και πολλοί αμφίβολοι ενώ για τους φιλοξενούμενους 2 μόλις απουσίες και αυτές από την αρχή της σεζόν. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε κάποιες εταιρίες αλλα το 1,85 του οπαπ είναι από τις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν για το διπλό.

345 1 1,55
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα μετρώντας μόλις μία νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο σε όλα της τα παιχνίδια έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει τη δεύτερή της νίκη αφού αντιμετωπίζει την μετριότατη φέτος Μουσκρόν. Η οποία και αυτή μετρά μόλις μία νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές με τη διαφορά όμως ότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο. Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι πλήρεις ενώ από τους φιλοξενούμενους εκτός είναι 3-4 παίχτες σημαντικοί μεν αλλά λείπουν από την αρχή της χρονιάς. Έπειτα σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων ρίχνουν την απόδοση του άσσου στα επίπεδα του οπαπ.

370 2 2.35 (με απλή κάλυψη την ισοπαλία)
Για την Ιντεπεντιέτε τα έχουμε πει κατ επανάληψιν, πρόκειται για μία ομάδα αποδυναμωμένη και φέτος εκτιμάται ότι θα κυνηθεί σε πολυ χαμηλά επίπεδα. Έναν παίχτη είχε αξιόλογο τον Μοντενέγκρο και αυτόν τον πούλησε φέτος. Από την άλλη αντιμετωπίζει τη πρωταθλήτρια Βελέζ η οποία χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα στο παιχνίδι της και έχει ανεβασμένο το ηθικό της έπειτα την πρόκριση επί της Μπόκα για το Σουταμερικάνα. Την πέμπτη αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ουν. Εσπανιόλα από τη Χιλή. Και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που βάζω μία απλή κάλυψη στο χ. Να πούμε ακόμα το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο, άρα δεν υφίστανται ο παράγοντας έδρα. Επίσης η απόδοση του διπλού πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες.

705 2 1.75 (-0,5)
Αν και κουρασμένη πολύ η Σλοβενία έπειτα από τη πρόκριση επί της Κροατίας εκτιμώ ότι θα μετρήσει η εμπειρία της και θα επικρατήσει της Σερβίας του Ιβκοβιτς. Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί αλλά η Σλοβενία μου δείχνει ότι έχει αποκτήσει το χαρακτήρα που απαιτείται και εκτιμώ ότι θα την δούμε στο τελικό. Εκεί όπου ελπίζουμε να δούμε και την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία !!!