Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών επιστρέφουμε στη καθημερινότητα και όπως ήθειστε πάντα να λέω χρειάζεται προσοχή καθώς αφενός δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες και αφετέρου πως γύρισαν οι διεθνείς παίχτες στις ομάδες τους δηλαδή το αν και κατά πόσο θα υπάρχει κάποια κόπωση. Επιπλέον πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα έχουμε champions league και europa league οπότε δεν αποκλείεται κάποιες ομάδες να έχουν εκεί το μυαλό τους. Κάτω από αυτέ στις συνθήκες όπως καταλαβαίνετε η δουλεία μας είναι δύσκολη. Προσωπικά έχω καταλήξει στην ακόλουθη τριάδα.

232 2 1,70
Μετά την ήττα από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου η Μίλαν οφείλει να νίκησει τη Λιβόρνο και να χρυσώσει κάπως το χάπι. Με άλλα λόγια όταν τρως μια τέτοια σφαλιάρα από το συγκεκριμένο αντίπαλο κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ήδη έχουν πυκνώσει οι φήμες ότι επίκειται αντικατάσταση του Λεονάρντο αν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Η Λιβόρνο είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να επανακάμψει η Μίλαν. Το επιθετικό δίδυμο από τη έβλεπα στη gazzetta θα αποτελέσουν οι Πάτο και Χούντελααρ και πίσω τους θα είναι ο Ροναλντίνιο ενώ από την άλλη πλεύρα η Λιβόρνο αναμένεται να παραταχτεί με αμυντικούς προσανατολισμούς παίζοντας μαζική άμυνα. Εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα οι παίχτες του Λεονάρντο θα βρουν τον τρόπο και διασπάσουν την άμυνα της Λιβόρνο. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε πολλές εταιρίες, η πλειοψηφία των εταιριών έχει το διπλό περίπου γύρω από το 1,75.

249 X 3,25 2 2,65
Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να μετρούν (1-2-2) και τους φιλοξενούμενους (0-1-4). Από τη μία όμως η Μουσκρόν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα για αυτό και το καλοκαίρι δεν έκανε αξιόλογες μεταγραφές και προσπαθεί με κάτι πιτσιρικάδες να τη βγάλει. Και σαν να μην έφταναν αυτά η ομάδα ταλαιπωρείται και από πολλούς τραυματισμούς. Από την άλλη η Βέστερλο ενισχύθηκε με την απόκτηση δύο παιχτών αλλά το σημαντικό νέο είναι ότι επιστρέφει ο σταρ της ομάδας και πρώτος σκόρερ Ρούις (29/18 πέρσι). Εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα να ανακάμψει η Βέστερλο κόντρα σε μία ομάδα στα μέτρα της και η παρουσία του Ρούις στην επίθεση εγγυάται γκολ. Η απόδοση του διπλου παρουσιάζει καθοδική τάση στο εξωτερικό.

132 1 1.50
Μέτρια έχει ξεκινήσει η Χοφενχάιμ αφού μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τη πρώτη της νίκη κόντρα στο Αννόβερο. Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς έπαιξε με Σάλκε Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Μπάγερν τη πρώτη αγωνιστική της είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ σε κεφαλιά του Σίμουνιτς. Σήμερα αντιμετωπίζει τη μετριότατη Μπόχουμ η οποία και αυτή μετρά μόλις μία νίκη στα τέσσερα παιχνίδια. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν δίχως απουσίες, κανονικά ο Σαλιχοβιτς με τον Ιμπίσεβιτς στην 11αδα της Χόνφεχάιμ. Οπότε πάμε στον άσσο, ο οποίος έχει τραβήξει αρκετό τζίρο και στο ανταλλακτήριο ενώ η απόδοση του πέφτει σε πάρα πολλές εταιρίες του εξωτερικού.

Να θυμίσω ότι στη στήλη ''Αφιερώματα'' μπορείτε να διαβάσετε τα αφιερώματα που είχα ετοιμάσει για την έναρξη της Πρέμιερ, της Bundesliga, της Serie A, της A Ισπανίας και της superleague.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!