Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σχετικά καλά τα πήγαμε χτες αφού είχαμε 2 από τα τρία προτεινόμενα σημεία να περνάνε. Μας πέρασε η Χονφεχάιμ(1,50) που νίκησε άνετα με 3-0 τη Μπόχουμ αλλά και η Βέστερλο(2,65) που πέρασε από την έδρα της Μουσκρόν. Μας την έκανε βέβαια η Μίλαν όπου κόλλησε στο 0-0 με την Λιβόρνο. Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολούθησα το παιχνίδι της Μίλαν και ως εκ τούτου δεν έχω άποψη. Επίσης χτες παρατήρησα ότι οι εμπορικές ας πούμε ομάδες πέρασαν (Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ και Μπάγερν) αν και ο πολύς ο κόσμος τις φοβήθηκε. Όσον αφορά τα σημερινά, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, προσωπικά ξεχώρισα τη παρακάτω τριάδα.

362 1 1,55 (πετσοκομμένη η απόδοση του οπαπ)
Αν και το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο λόγω του ότι το γήπεδο της Εστουδιάντες ανακατασκευάζεται παρ όλα αυτά και πάλι το απόλυτο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση παραμένει η Εστουδιάντες. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Όλη η Ιντεπεντιέτε ήταν ο Μοντενέγκρο, ένας παίχτης κόσμημα, δίχως υπερβολές. Φέτος έφυγε για την Κλάμπ Αμέρικα και πλέον η Ιντεπεντιέτε πορεύεται χωρίς αυτόν. Δεν παρασύρομαι από τις δύο νίκες που έχει κάνει και εκτιμώ ότι φέτος θα έχει μία πολύ δύσκολη χρονιά. Από την άλλη η Εστουδιάντες κράτησε το περσινό κορμό της και πρόσθεσε κάποιους παίχτες στο ρόστερ της. Και φέτος έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Στα καθαρά αγωνιστικά έχουμε 3 επιστροφές για την Εστουδιάντες μεταξύ αυτόν και του Βερόν ενώ από την άλλη η Ιντεπεντιέτε έχει 2 απουσίες. Να τονίσω βέβαια ότι η απόδοση του άσσου είναι πετσοκομμένη από τον οπαπ καθώς στο εξωτερικό κυμαίνεται από 1,70 - 1,80

306 over 1.50
Η χαρά του οβερ είναι παραδοσιακά οι δύο αυτές ομάδες. Από τη μία η Ξαμαξ μετρά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 5 over στα 7 παιχνίδια ενώ η Γιουνγκ Μπόις μετρά 6 over στα 7 παιχνίδια. Να πούμε επίσης ότι από τη μία ο Μπράουν και από την άλλη ο Ντούμπια είναι οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος.

708 1 1,75 (+6,5)
Κυνηγάμε την έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι μίας και οι Γάλλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί.
Οι Κροάτες αν και δεν έχουν κακό ρόστερ εν τούτοις είναι απογοητευτικοί. Είδα προ χθες κάτι ποσοστά ευστοχίας και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή αν γελάσω. Από την άλλη οι Γάλλοι μπορεί να έχουν το απόλυτο όχι ότι έχουν παίξει και κανένα σπουδαίο μπάσκετ, μη τρελαθούμε δηλαδή, με εξαίρεση το παιχνίδι με τους Σκοπιανούς όπου έκαναν πλάκα. Τα παιχνίδια που κέρδισαν δεν άνοιξαν το σκορ (με εξαίρεση το παιχνίδι με τα Σκόπια). Ελπίζω οι Κροάτες να συνέλθουν και να αν μη τι άλλο να μην χάσουν πάνω από 6 πόντους.

ΥΓ: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανέβει στο site ένα πολύ ωραίο θέμα για το Καμπιονάτο...

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!